Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » True Blood Sookie melyik...

True Blood Sookie melyik részben jön össze Eric-kel és mikor kerül ki a képből Bill és miért?

Figyelt kérdés
Csak az első kötet olvastam és a 10.ajánlóját,akkor láttam,h változás van a szereplő gárdában. És felkeltette az érdeklődésemet. Dió héjban érdekelne a történet,h megéri-e elolvasnom,mert annyira nem az én világom. Szóval aki már olvasta esetleg leírná nagyjából?
2011. júl. 1. 21:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát a 4-dik könyvekben jön össze Ericcel <3 (: és ez ugy történik h az egyik gonosz boszorkány és a gonosz varázsló testvére elakarják venni Eric-től az üzletét és közben a boszorkány hát szerelmes lesz Ericbe és leakar feküdni vele ...és felajánlja Ericnek ha lefekszik vele meg kapja a az üzlet asszem 20 %-át ezt nem fogadja el és közben úgy emlékszem h Chow (Eric "testőre")megtámadja a boszit és a boszit meg amnézit küld Ericre.És hát ugy van h Sookie jön haza fele a munkából és meglátja Ericet az út mellet és szolongatja meg minden és rá jönnek h Ericre amnéziát küldtek Pam álltal .Közben meg a boszi mikor eltünt Eric vérdíjat tűzött ki Eric fejére .Ezért Sookinál maradt .Közben egymásba szeretnek meg minden...és utána jön a vámpírok és a vérfarkasok összefognak és csatáznak a boszikkal.Ja és Bill Sookie helyzet...hát mivel Sookie beleszeretett Ericbe már nem kell neki Bill de azért még egy kicsit szerelmes bele meg különben is Bill a következő könyvekben egy F@sz ... >:@ Na végül is sztem nagyon megtetszene....miután én elolvastam a harmadik könyvet...az nagyon nem tetszet mondom oké elolvasom még a negyediket és ha az bejön akkor elolvasom a többit de ha nem abba hagyom de szerencse h elolvastam mert imádtam a 4-dik könyvet ...és nem csak azért mert Ericet szeretem a szereplők közül a legjobban :$ :D De a 4 évad meg a sorozatban nagyon különbözö lesz...lesznek ezek a nagyon fontos részek de különben nagyon különböző :$
2011. júl. 2. 19:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Ja most nézem te a 3 részről beszélsz figy sztem olvasd el nem olyan nagy dolog de a negyedik a legjobb ....de azért nézd sztem meg a sorozatban is mert az nekem jobban tetszet mint a könyv és a főszállak ugyan azok mint a könyvben :D:$
2011. júl. 2. 19:48
 3/12 anonim válasza:
és a többi könyvben sem jön össze Sookie Billel? Mert szerintem Bill egy b@rom:D Eric jobban illik hozzá:) A könyveket még nem olvastam:S
2011. júl. 3. 14:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok valamint a második válaszoló ! :D Mivel én is Eric párti ezért örömmel irom le h a következő kötetekben sem jönnek össze SŐT ,mivel Bill hazudott neki és később kiderült h a királynő miatt játszotta el Bill azt h szereti Sookie-t ( ebben a részben legszivesebben újra megöltem volna ha lehetséges lett volna :D ),Sookie nagyon mérges lett Billre és becsapva érezte magát .Bár egyszer,kétszer mikor Bill direkt h féltékennyé tegye Sookie-t be viszi az új barátnőit a fogadóba elöször sikerül is neki mivel Sookie még érez vmit iránta féltékeny lesz rá ,de később összejön Quinnel(véroroszlán) valamint Eric-kel már nem érdekli mit csinál Bill és ez nagyon tetszik ..... nagyon tetszettek a könyvek és nagyon ajánlom h olvasd el ....bevallom h az első kettőt nem olvastam el de harmadikat elolvastam mint ahogy irtam az nem nagyon tetszet de ahogy a negyedikbe bele kezdtem már nem birtam letenni nagyon tetszettek és föleg mivel Eric párti vagy ahogy én is nagyon ajánlom a 4-dik részt mert ott lesz igazán Sookie-Eric rész <3 :)
2011. júl. 3. 15:37
 5/12 anonim válasza:
kosziiii:D
2011. júl. 3. 16:01
 6/12 anonim ***** válasza:
nm :D
2011. júl. 3. 18:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!!!!(;
2011. júl. 4. 17:12
 8/12 A kérdező kommentje:
Bele néztem a sorozatban és már most tudom,h én is Eric párti leszek!!!!(;
2011. júl. 4. 17:16
 9/12 anonim ***** válasza:

1. csók:3 évad 10. rész

1. sex: 4 évad 5. rész vége 6. rész eleje és a többi részben is.

a 4. évadban azért hagyja el billt mert megtudja erictől(igaz) hogy a megismerkedésük éjszakáján hagyta h a két ember félholtra verje hogy bill adhasson neki a véréből.

de sookie billt és ericet is egyformán szereti. ha jól tudom az 5. évadban összejön alcid-dal

2012. jan. 13. 19:00
 10/12 anonim ***** válasza:
mármint bill hagyta h megverjék
2012. jan. 13. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!