Milyen könyveket készültök elolvasni a nyáron?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 20:18
11/15 anonim válasza:
06-30 21:54 : En is a Slash-es konyvet olvasom, nagyon tetszik, alig birom letenni. (most sikerult egy kicsit XD)
Ezen kivul olvastam a Harry Potter konyveket sokadjara, illetve fogom olvasni a Gergo es az alomfogokat, szinten sokadjara. Meg valamikor a kotelezo olvasmanyokat is el kene olvasni, de ez cseppet sem hoz lazba.(Mester es Margarita es hasonlo nyalanksagok...)
Meg szeretnem meg elolvasni az Ozzy Osbourne-rol szolo konyvet :)
(Es bocsi, de nincs ekezetem.)
12/15 anonim válasza:
Jeff Abbott:Pánik
Kresley Cole:Vámpíréhség
Mikszáth Kálmán:Szent Péter esernyője(kötelező)
Brenna Yovanoff:Az elcserélt
Móricz Zsigmond:Légy jó mindhalálig(kötelező)
Meg a haveromnak megvan az összes Harry Potter kötete,majd kérek tőle párat.
14/L
13/15 anonim válasza:
Harry Potter,Kötelezők,ajánlottak:)
14/15 anonim válasza:
Szinte mindent ami az elmúlt hónapokban megjelent. Sajnos nagyon sok könyvet kellett elhanyagolnom az érettségi miatt... Na, de most! xD
15/15 anonim válasza:
07-05 18:20 Én szívesen elolvasnám a Heroin-naplókat is, ami Nikki Sixx-ről szól. Az is érdekes, és főleg őrült élet lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!