Milyen könyveket készültök elolvasni a nyáron?
Először is szeretném bepótolni a klasszikusokat pl.
Üvöltő szelek, Bovaryné, Értelem és érzelem, Jane Eyre, Emma, Márai: A gyertyák csonkig égnek, Gárdonyi: Ida regénye aztán majd meglátjuk... :)
20/L
Random módon választok, nem nagyon van listám. Vagyis mégis van. A teljesség igénye nélkül:
- Valentyin Katajev: Távolban egy fehér vitorla
- Emilio Salgari: A fekete kalóz
- Fekete István: A koppányi aga testamentuma
- Móricz Virág: Mexikói szerelem
- Emily Brontë: Üvöltő szelek
- Balzac: A történelem tükre mögött I-II
Meg amiket meglátok a könyvtárban, és megtetszenek.
Bocsi utolsó hozzászóló vagyok. Nem volt időm befejezni a felsorolást, mert kiturtak a géptől... Na mindegy
Szóval:
Bree Tanner rövid másidik élete, Üvöltő szelek, Bűbájos Mary, Káprázat? Vérvörös és színarany, A királynő hírnöke, Ripacs Martin, Virágot Algernonnak.... Hmm asszem ennyi, de még majd gondolkodom további verziókon is.
Fern Michaels: Vegas saga sorozat (4 kötet)
Vass Virág: Sokszor csókol India
Fejős Éva: Bangkok tranzit
Candance Bushnell: Bármi áron és 4 szőke
Douglas Kennedy: Kísértés
Anne Marshall: Diplomacák nyomában
Samia Serageldin: A Kairo ház
Ezek most érkeztek a bookline-tól, de most fejeztem be Elizabeth Adler Bűnös gazdagok című könyvét ami nagyon tetszett.
Picit megilletődve olvastam a sok-sok ponyva címét. Úgy értem, jó meg kell is a könnyű irodalom, de mellette olyan jó olvasni mást ... Vagy csak én vagyok ilyen - sznob ?
Most így hirtelen, amit már nagyon el kéne: Bűn és bűnhődés, Háború és béke, meg van egy hatvanhetes listám, Thomas Bernhardok, kortárs művek közül (és nem Coelho-ra gondoltam) néhány általam még nem olvasott könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!