Nekem nagyon zavaró, hogy a Vámpírnaplók c. könyv eltér a sorozattól. Más hogy van vele?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 22:34
1/3 anonim válasza:
Nekem nem, sőt élvezem is, hogy két különöző sztori van így supla olyan jó. és ami az egyikben nem így lesz az a másikban lehet. mondjuk ez nekem m sot nem jó, mivel team damon vagyok :D
na am először idegesítő volt, de megszoktam már nem hasonlítom össze, két külön dolognak veszem ugyanazokkal a nevekkel és alapsztorival ^^
2/3 anonim válasza:
Először zavart. Kiolvastam az első könyvet aztán úgy voltam vele, hogy a többit nem olvasom ki, mert tetszeni tetszett, de túlságosan összehasonlítgattam a sorozattal.
Aztán úgy döntöttem, hogy mégis kiolvasom a könyveket. Nem bántam meg, mert nagyon jó a könyv. Már nem hasonlítgatom össze. Csak a szereplőket képzelem el, úgy ahogy a sorozatban vannak. Már egyáltalán nem zavar a különbség a sorozat és a könyv között :)
3/3 anonim válasza:
engem nagyon zavart a sorozatot mar nemis nezem mivel a konyv izgibb volt...es egyideig enis ugy kepzeltem el oket ahogy a sorozatban vannak de utana mar nem :D csak carolinet mattet meg damont jah meg vickiet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!