Hol tudnám elolvasni vagy letölteni a Vámpírnaplók (könyv) 5. részét magyarul?
Figyelt kérdés
Már sok helyen kerestem, de, vagy nem lehetett letölteni vagy, letöltöttem és nem tudtam elolvasni.Régóta keresem de nem találom.Az előző 4 könyv fent volt neten.Kérlek segítsetek!2011. jún. 16. 18:55
1/5 anonim válasza:
Elsasszézol egy könyvesboltba, és megveszed, ha nagyon érdekel. Esetleg könyvtárban is próbálkozhatsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ...de mi van akkor hogyha én neten akarom elolvasni?
2011. jún. 16. 19:28
3/5 anonim válasza:
én is itt töltöttem le :D nagyon jó minőség szerintem az előzőkhöz képest amit találtam és itt plusszban rengeteg mást is le tudsz tölteni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem mire kinyomtatod azt a ... 500 oldalt, plusz az idő, amit ezzel töltesz, plusz hogy sokkal kényelmetlenebb olvasni, simán összejön az a -ha jól emlékszem- 2500 forint :D
Meg ha gépen akarod olvasni, akkor az elég rossz a szemeidnek, legalábbis én nem bírom :)
De amúgy gugli a barátod :D
De szerintem érdemes megvenni, igaz én bármit megvennék amiben Damon benne van, bármennyiért, bármikor xD
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:D
Igen én is így vagyok vele bármit megvennék:)
2011. jún. 19. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!