Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vámpírnaplók könyv? Vélemények?

Vámpírnaplók könyv? Vélemények?

Figyelt kérdés
Meg szeretném venni és érdekel ki mit gondol róla:D
2011. márc. 13. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
semmiképp ne vedd meg, a sorozat ezerszer jobb!!! töltsd le netről és kezdd el olvasni, majd meglátod
2011. márc. 13. 19:05
 2/9 anonim ***** válasza:
hát én még csak az egyeset olvastam, nem olyan rossz, de nem tartozik a kedvenceim közé, mert sztem nagyon unalmas...a sorozat sokkal jobb!!
2011. márc. 13. 21:44
 3/9 anonim válasza:
Szerintem nem rossz könyv. Ha belevágsz a sorozattól függetlenül olvasd, mert teljesen más. nekem az első 3 tetszett a 4. és az 5. már túlságosan erőltetett, de egyetértek az előttem szólókkal, fordított a helyzet mint a twilightnál itt a sorozat jobb, mint a könyv.
2011. márc. 15. 23:26
 4/9 anonim ***** válasza:

az tény h a sorozat jobb de szerintem a könyv se rossz. teljesen más mint a sorozat szóval szinte eggy új törénetet kapsz csak a leglényegesebb dolgok egyeznek.. szerintem 2000 ft egy könyvre nem sok... sőttt. én most olvasom az 5.et az eleje kicsit furcsa volt de most már kezd megint jó lenni.

szóval szrintem igazán meg lehet venni 2000Ft ért.. én már az összes lány osztálytársamat függővé tettem könyv és sorozat terén is szóal mi csak ajánlani tudjuk:D:D

2011. márc. 16. 14:46
 5/9 anonim ***** válasza:
előző vagyok: bocsii nem 2000 hanem 2500FT (csak én a netről endelem 2000ért)
2011. márc. 16. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Semmiképp se vedd meg.Inkább töltsd le.

Az első kettőt kimondottan untam,a 3.-nál kezdett érdekes lenni,de az sem volt valami izgalmas,amitől ne tudnád letenni.

Még jó,hogy nem vettem meg.....könyvtárból kölcsönöztem

Neeeee vedddddd meeeeeg.

2011. márc. 16. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jók, de felesleges megvenni innen az első 4-et le tudod tölteni (:

[link]

Csak görgess lejjebb és ott lesz a főoldalon!

2011. ápr. 2. 23:22
 8/9 anonim válasza:
most olvastam ki nemetul. es ezerszer jobb mint a film teljesen mas meg a szemelyek kinezete is. Igaz nem latom ha ovasok de ugye leirjak. stephen a filmben szőkésbarna hajú könyvben stefano neve es sotetbarna gondor haja an. Elena filmben barna haju barna szemu konyvben viszont szoke kek szemu. bonnie a filmben neger a konyvben meg feherboru voroshaju. caroline meg barna haju es elegge gonosz :D sot meg meredith is van a konyvben ami a filmbn nincsen...teljesen mas minden izgi es jobb. en sirtam is 3x :$ :D
2011. jún. 30. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
vedd meg az 5-6-7 et! az első négy ténylegg uncsi én először az 6-7-5 sorrendbe olvastam utánna a többit. énmeg értettem így is! az első négy uncsi
2012. márc. 9. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!