Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvszerető emberek, vennétek...

Könyvszerető emberek, vennétek e-book olvasót?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Viszont innen pl. közel 9000 könyv tölthető le ingyen, és hiába jobb a kézben tartott könyv, de ez az olcsóbb!

:)

[link]

2011. máj. 31. 21:57
 12/13 anonim válasza:
az e-book olvasó meg az összes többi elektromos cikk is kb 95-99%ban újrahasznosítható lenne, csak Magyarisztánban a paraszt beledobja a kukába 'sztakkó jóvan. BME-n tanultunk az e-hulladékok újrahasznosítási lehetőségeiről, meglepő mennyire újrahasznosítható. Egy könyvhöz valóban rengeteg fa kell. Egyébként én már rengeteg (kb 30regény+ a tanuláshoz szükséges könyvek és jegyzetek) könyvet olvastam ki laptopon, hozzáteszem fullhd felbontású a képernyője, így abszolút kényelmesnek tartom rajta olvasni, a fényerős emg ilyenek is beállíthatók, szóval a szemnek be tudod állítani kellemesre. Igazából ha volna rá felesleges pénzem mindenképp vennék e-book olvasót, így hogy van laptopom nem erőltetem a dolgot. Régen gyűjtöttem a könyveket, de így gyakorlatilag fél perc alatt lejön egy, nem kell rá hónapokat várni hogy bevigyék az antikváriumba, nem kell átutazni a város túlsó végébe stb. sokkal praktikusabb .
2011. jún. 15. 15:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Miután nincs kimutatás, hogy a folyamatos eléréshez háztartásonként/olvasóként mennyi internet-fenntartási költség és áramszükséglet/elem kell.

Egy könyvhöz elég a napvilág, vagy egy gyertya.

Az előállítása után számtalanszor ingyen újraolvasható.

Nem kétséges, hogy egy nagymáretű háború után miben fog megmaradni az "emberiség tudása".

2011. nov. 1. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!