Próbálkoztatok már magánkiadással? Illetve vennétek olyan könyvet, ami ebben a formában jelenik meg?
Olyan "hobbi" írók tapasztalatai érdekelnének, akik adtak már ki saját könyvet magánkiadásban. Csak önmagatok részére, vagy esetleg értékesítésre is csináltattatok?
Mekkora példányszámban érdemes megcsináltatni. Körülbelül mennyi az átlagára? (tudom, hogy függ az oldalszámtól és a példányszámtól is, csak szeretnék valami viszonyítási alapot)
Illetve, mint olvasó: Vennél olyan könyvet, ami nem egy ismert kiadó által jelent meg, hanem maga a szerző adatta ki?
Én csak olvasói szempontot tudok mondani:
Részemről sosem azt nézem,ki vagy milyen cég adta ki a könyvet, inkább elolvasom a tartalmat,vagy beleolvasok és az alapján veszek könyvet. Egyáltalán nem nézem,nem is érdekel a kiadója.
Köszönöm a válaszokat:)
Igazából találtam már egy céget, akik kis példányszámú, magánkiadású könyvekkel foglalkozik, illetve már kértem árajánlatot egy nyomdától is.
Csak nem tudom, hogy megéri - e a befektetést.
Ezért is érdekelnek az olvasói vélemények is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!