Létezik magyar nyelven publikáló fantasy szerző?
Figyelt kérdés
Végigkérdeztem ugyanis pár embert, mi a véleménye az írói álnevekről, ha az író kizárólag azért venné fel, mert egy fantasy esetében jobban hangzik, tehát csak financiális okokból. Persze mindenki azt mondta, hogy nem, nem, ugyanolyan jó a magyar is. Erre részletesebben belementem, vagy kitaláltam csak úgy mű neveket, és kértem, hogy válasszanak. Mindenki az angolt választotta, vagy azt mondta, magyar könyvet egyáltalán nem is olvas. Na most akkor nem tudom mi van.
ismersz magyar nyelven publikáló fantasy írót? Ha igen, akkor Neked ugyanolyan csalogató volt a neve?
(Tudom, nem a név számít, de ugyanazzal a címmel, mégis mindenki az angolt választotta.)
2011. máj. 26. 18:35
11/11 A kérdező kommentje:
hát igen. nehéz kérdés ez valahogy
2011. jún. 12. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!