Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Final Fantasy X magyar útmutató?

Final Fantasy X magyar útmutató?

Figyelt kérdés

PS2-n van meg a játék, eredeti, van hozzá angol útmutató, de nem a nyelvtudásommal van a baj, hanem h nem értem :S A játékban első nekifutásra nem sokáig jutottam (addig, mikor jönnek a kék kis szörnyikék, azokat sikerült leölnöm, de amikor másodszorra jöttek és körbevettek már nem sikerült), meghaltam, és nem volt mentve u.h. kezdhettem előrről... néztem a kézikönyvet (útmutatót v mittomén mi :D ), de nem találtam meg h hol lehetne elmenteni a játékot :( kis segítséget kérhetek?

Thx!

2011. jún. 2. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Sztem nincs hozzá magyar útmutató egyelőre. :( És az elején még nem lehet menteni, csak kicsit később. Az első harcokhoz csak azt a tanácsot tudom adni, hogy csak a karakterekkel szemben lévő szörnyeket öld meg, így tudnak előre haladni. Nem tudom, hogy vannak-e itt már itemjeid, de ha igen, akkor használd őket! (Phoenix down=feltámasztás, Potion=életerő) Amúgy ajánlom a video végigjátszást, hátha választ ad a kérdéseidre. http://www.youtube.com/watch?v=TYE-9nWpy30&feature=related

Remélem tudtam segíteni.

2011. jún. 2. 18:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, sokat segített! Láttam hogy a video feltöltője is potit használt, csak azt nem, hogy mikor :( na mind1 :) még annyi kérdésem lenne, hogy a jobb felső sarokban az a kis panel, amit lehet fel-le tekergetni, mire jó? (arcképek vannak rajta v vmi ilyesmi) :S az útmutatóból nem jöttem rá...

De köszönöm!

2011. jún. 2. 19:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Az a harcban jelöli, hogy a körön belül mikor melyik karakter ill. ellenség következik. Lehet módosítani, pl. a Haste-tel (Tidus egyik képessége, amit később szerez meg), amivel egy körön belül 2x is következhet.
2011. jún. 2. 19:08
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! :) kissé kezdő vagyok...
2011. jún. 2. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha úgy vesszük, én is, még nem fejeztem be a játékot. Jóóóóóó hosszúúúú, most tartok 24 óra játékidőnél. :D
2011. jún. 3. 15:00
 6/6 A kérdező kommentje:
csak 24? :D én a egyszer elkezdem az napi 2-3 órát jelent :D sok sikert ^^
2011. jún. 4. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!