Olvasnál " olyan " könyvet? ( bővebben lent )
Kérlek írd le, hogy hány éves vagy, és milyen nemű?
A könyv címét, még nem árulhatom el :) De már szeretném felmérni, hogy mekkora sikere lenne a könyvpiacon.
Rövid története:
-egy 20 éves lányról szól, aki délelőtt az iskolapadban ül, egy neves egyetemen, később órákban, már szexuális szolgáltatást nyújt úriemberek számára.
- naplószerű jellegű
-95%-ban teljesen igaz ( nevek, külsőségek vannak átírva csupán)
- konkrétan egy lány írja le a mindennapjait, ( mit, miért-hogyan...stb ) , egészen gyerekkorától fogva
Vélemény ?:)
Engem is érdekelne hasonlít a "Hamis gyönyör" c. könyvhöz
16/L
Most, hogy körülnéztem a " könyvpiacon" korántsem " eredeti" az ötletem :D
Remélem siketül olyat alkotnom, hogy nem más könnyhöz lesz a hasonlítva :)
Ha igényesen van megírva, méltán számíthat a véleményemre. És nem új z ötlet? Manapság nagyon nehéz újat írni, de ha jól írsz, tehetséges vagy, ez a kis probléma nem állhat az utadba. :) Mellesleg ott van a polcokon az a sok vámpír regény. Manapság mindenki ilyet ír, a szerző mégis nagyon jól él belőle... :P
16/L
12-13 évesen a kedvencem volt a Buffy a vámpírok réme <3 :) és azóta is minden vámpíros, boszorkányos filmet, és ahogy az időm engedi sorozatot megnézek:)
Szerintem az embereknek kell ez a fajta mesevilág :)
én voltam aki írtam,hogy olvastam hasonlót, eszembe jutott a címe: Laura D. : Szex és tandíj
ez a könyv az: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!