Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasnál " olyan " könyvet? (...

StephanieXx kérdése:

Olvasnál " olyan " könyvet? ( bővebben lent )

Figyelt kérdés

Kérlek írd le, hogy hány éves vagy, és milyen nemű?

A könyv címét, még nem árulhatom el :) De már szeretném felmérni, hogy mekkora sikere lenne a könyvpiacon.

Rövid története:

-egy 20 éves lányról szól, aki délelőtt az iskolapadban ül, egy neves egyetemen, később órákban, már szexuális szolgáltatást nyújt úriemberek számára.

- naplószerű jellegű

-95%-ban teljesen igaz ( nevek, külsőségek vannak átírva csupán)

- konkrétan egy lány írja le a mindennapjait, ( mit, miért-hogyan...stb ) , egészen gyerekkorától fogva

Vélemény ?:)

2011. máj. 21. 12:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A Fucking Berlin című könyv pont erről szól, keresd a könyvesboltok polcain.. mindenki azonnal koppintásnak vélné, a kiadók is.
2011. máj. 22. 09:41
 22/27 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne hasonlít a "Hamis gyönyör" c. könyvhöz

16/L

2011. máj. 22. 17:30
 23/27 A kérdező kommentje:

Most, hogy körülnéztem a " könyvpiacon" korántsem " eredeti" az ötletem :D

Remélem siketül olyat alkotnom, hogy nem más könnyhöz lesz a hasonlítva :)

2011. máj. 22. 18:51
 24/27 anonim ***** válasza:

Ha igényesen van megírva, méltán számíthat a véleményemre. És nem új z ötlet? Manapság nagyon nehéz újat írni, de ha jól írsz, tehetséges vagy, ez a kis probléma nem állhat az utadba. :) Mellesleg ott van a polcokon az a sok vámpír regény. Manapság mindenki ilyet ír, a szerző mégis nagyon jól él belőle... :P

16/L

2011. máj. 23. 18:39
 25/27 A kérdező kommentje:

12-13 évesen a kedvencem volt a Buffy a vámpírok réme <3 :) és azóta is minden vámpíros, boszorkányos filmet, és ahogy az időm engedi sorozatot megnézek:)

Szerintem az embereknek kell ez a fajta mesevilág :)

2011. máj. 23. 20:25
 26/27 anonim ***** válasza:

én voltam aki írtam,hogy olvastam hasonlót, eszembe jutott a címe: Laura D. : Szex és tandíj

ez a könyv az: [link]

2011. máj. 23. 22:34
 27/27 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell azzal foglalkoznod,hogy hány ilyen alaptörténetű könyv van.Ott van pl a twilight:azóta rengeteg ilyen könyv született,és van rá kereslet.Erre is lenne.Mindig érdekeltek az ilyen valós történeten alapuló sztorik.anyukám is mindig ilyeneket vesz magának,ő is imádja.és hát igen...mostanság elég drága egy könyv 2-4 ezer forintért,amit 2-3 nap alatt ki lehet olvasni:/ nekünk van olyan is,hogy pl. a Tescoban is vannak könyvek,és döntenem kell:most vagy a legdrágább sonkát vesszük meg,vagy jó lesz a szalámi is,és akkor belefér még egy könyv is.
2011. máj. 26. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!