Olvasnál " olyan " könyvet? ( bővebben lent )
Kérlek írd le, hogy hány éves vagy, és milyen nemű?
A könyv címét, még nem árulhatom el :) De már szeretném felmérni, hogy mekkora sikere lenne a könyvpiacon.
Rövid története:
-egy 20 éves lányról szól, aki délelőtt az iskolapadban ül, egy neves egyetemen, később órákban, már szexuális szolgáltatást nyújt úriemberek számára.
- naplószerű jellegű
-95%-ban teljesen igaz ( nevek, külsőségek vannak átírva csupán)
- konkrétan egy lány írja le a mindennapjait, ( mit, miért-hogyan...stb ) , egészen gyerekkorától fogva
Vélemény ?:)
Lucyka :) Nem ajánlatos elküldeni az egészet ( vagy csak én nem merem ) a regény rezüméjét küldtem el, és ha tényleg érdeklődik, akkor személyes tárgyalásra ..:)
Hm, a "lány megjavul-e " :D ez roppant aranyos mondat volt.
Köszönöm a válaszokat nagyon-nagyon :)
Én elolvasnám ezt a könyvet. Tetszik amit leirtál róla igy röviden :)
19/L
Hihetetlenül jó érzés, hogy egyetlen mocskolódó üzenet nem érkezett, ( remélem nem is fog ) :) remekül megvagyok nélküle :)
A könyvvel kapcsolatban: a személyazonosságomat nem fogom feltárni, mert az az el nem induló karrierembe állna :)
Érdekes könyvnek ígérkezik, sajnos nem mindig jó a vége, és a " jó " nem mindig nyeri el a megfelelő jutalmát, mint ahogy " szokás " a regényekben, filmek többségében.
Húúú engem nagyon érdekelne, szeretem az ilyenfajta könyveket, remélem, hogy találsz minél hamarabb kiadót:D majd hirdesd azért itt is ha sikerül, le ne maradjak róla:D
Sok szerencsét kívánok hozzá!
Van egy blog, amit az ötletedhez hasonló, és eléggé látogatott. Gondolom, nem lesz belőle baj, ha belinkelem, mert publikus, ráadásul én is ezen az oldaoon bukkantam még rá pár hónapja, és bevallom, megfogott. Ha igényesen írsz, akkor a könyvedet is kíváncsian várom!
Beleolvastam :) nagyon szépen köszönöm a linket, majd tanulmányozni fogom.
Az én regényemben változatosabb szókincs található, nekem túl primitívnek tűnik.. vagy nem is ez a megfelelő szó rá, túlságosan nyíltan írja le az eseményeket, az olvasónak minden világossá válik ezáltal:) Szerintem finomabban, érzékibben kéne fogalmaznia ,és nem ártana pár " sejtelmes " titokzatos rész is :)
De... érdekes oldal :)
előző még:
mármint az olyanokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!