Olvasnál " olyan " könyvet? ( bővebben lent )
Kérlek írd le, hogy hány éves vagy, és milyen nemű?
A könyv címét, még nem árulhatom el :) De már szeretném felmérni, hogy mekkora sikere lenne a könyvpiacon.
Rövid története:
-egy 20 éves lányról szól, aki délelőtt az iskolapadban ül, egy neves egyetemen, később órákban, már szexuális szolgáltatást nyújt úriemberek számára.
- naplószerű jellegű
-95%-ban teljesen igaz ( nevek, külsőségek vannak átírva csupán)
- konkrétan egy lány írja le a mindennapjait, ( mit, miért-hogyan...stb ) , egészen gyerekkorától fogva
Vélemény ?:)
Régen nem olvasok " tini" regényeket :) De, biztos nagyon jó lehet,amit írtál :)
Elkezdtem írni már, de még nincs befejezve :) Kiadót kerestem, hogy egyáltalán érdekli-e őket. Érdeklődött pár nagyon " híres" kiadó,is, és megvásárolnák a szerző jogokat potom 200 e Ft-ért. Szerintem a könyv sikeresebb lenne, és Ők járnának jobban:) Másik, ők túl drágán árulnák. Mivel én is diák vagyok ( habár már jól kereső diák ), tudom, hogy egy ilyen könyvet.. nem lehet kérni karácsonyra :D, és 3.000-4.000 Ft meg sok érte.
Szóval még be kell fejeznem, és egy rendes kiadót keresnem :)
"Naplószerű jellegű"??? :D :D :D Úgy érted, naplóregény? Igen, én kimondottan szeretem a naplóregényeket. Az igaz történeteket is.
Csakhogy nem mindegy, hogyan van megírva! Ha csapnivaló a stílus, irodalmi érték nulla, akkor tőlem aztán szólhat bármiről, herótom lesz tőle.
Sok sikert!
Igényes megfogalmazású, ha erre gondolsz :)
" Naplószerű jellegű" Azért írtam ezt, mert eleinte a naplómnak, leírtam benne az érzéseimet,mindent amit úgy éreztem, hogy nem tudok már magamban tartani.
Egy "vendég" kérdezte, hogy " ki szeretném-e" adatni.. innen jött az ötlet :)
Engem is érdekelne. Kifejezetten szeretem az ilyen naplójellegű, igaz történeten alapuló sztorikat :)
15/L
Hát nem tudom, én ilyeneket még nem olvasnék, de szerintem az idősebb korosztály igen :D Feltéve ha a végére a lány.. megjavul. xD
Amúgy esetleg csináld úgy mint Stephenie Meyer a twilight-tal, hogy megírod az egészet és elküldöd kiadóknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!