Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasnál " olyan " könyvet? (...

StephanieXx kérdése:

Olvasnál " olyan " könyvet? ( bővebben lent )

Figyelt kérdés

Kérlek írd le, hogy hány éves vagy, és milyen nemű?

A könyv címét, még nem árulhatom el :) De már szeretném felmérni, hogy mekkora sikere lenne a könyvpiacon.

Rövid története:

-egy 20 éves lányról szól, aki délelőtt az iskolapadban ül, egy neves egyetemen, később órákban, már szexuális szolgáltatást nyújt úriemberek számára.

- naplószerű jellegű

-95%-ban teljesen igaz ( nevek, külsőségek vannak átírva csupán)

- konkrétan egy lány írja le a mindennapjait, ( mit, miért-hogyan...stb ) , egészen gyerekkorától fogva

Vélemény ?:)

2011. máj. 21. 12:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában elég nagy sikere van a naplószerű könyveknek, amik a fiatalokról szólnak, lásd Szent Johanna Gimi. Én szerintem olvasnám, szerintem mindenki, mert ez mindenkinek való:) Már meg is írtad, vagy még csak tervezed? :DD
2011. máj. 21. 12:46
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja sorry 1. 14/L
2011. máj. 21. 12:46
 3/27 A kérdező kommentje:

Régen nem olvasok " tini" regényeket :) De, biztos nagyon jó lehet,amit írtál :)

Elkezdtem írni már, de még nincs befejezve :) Kiadót kerestem, hogy egyáltalán érdekli-e őket. Érdeklődött pár nagyon " híres" kiadó,is, és megvásárolnák a szerző jogokat potom 200 e Ft-ért. Szerintem a könyv sikeresebb lenne, és Ők járnának jobban:) Másik, ők túl drágán árulnák. Mivel én is diák vagyok ( habár már jól kereső diák ), tudom, hogy egy ilyen könyvet.. nem lehet kérni karácsonyra :D, és 3.000-4.000 Ft meg sok érte.

Szóval még be kell fejeznem, és egy rendes kiadót keresnem :)

2011. máj. 21. 12:50
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

"Naplószerű jellegű"??? :D :D :D Úgy érted, naplóregény? Igen, én kimondottan szeretem a naplóregényeket. Az igaz történeteket is.

Csakhogy nem mindegy, hogyan van megírva! Ha csapnivaló a stílus, irodalmi érték nulla, akkor tőlem aztán szólhat bármiről, herótom lesz tőle.

Sok sikert!

2011. máj. 21. 12:53
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
12:53 vagyok, kor és nem lemaradt: 32, nő
2011. máj. 21. 12:53
 6/27 A kérdező kommentje:

Igényes megfogalmazású, ha erre gondolsz :)

" Naplószerű jellegű" Azért írtam ezt, mert eleinte a naplómnak, leírtam benne az érzéseimet,mindent amit úgy éreztem, hogy nem tudok már magamban tartani.

Egy "vendég" kérdezte, hogy " ki szeretném-e" adatni.. innen jött az ötlet :)

2011. máj. 21. 12:56
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekelne. Kifejezetten szeretem az ilyen naplójellegű, igaz történeten alapuló sztorikat :)

15/L

2011. máj. 21. 12:58
 8/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :)Nagyon lelkesítő volt, remélem minél hamarabb mások is el tudják olvasni :)
2011. máj. 21. 13:18
 9/27 anonim ***** válasza:
79%

Hát nem tudom, én ilyeneket még nem olvasnék, de szerintem az idősebb korosztály igen :D Feltéve ha a végére a lány.. megjavul. xD

Amúgy esetleg csináld úgy mint Stephenie Meyer a twilight-tal, hogy megírod az egészet és elküldöd kiadóknak :D

2011. máj. 21. 14:47
 10/27 anonim ***** válasza:
Ja, és 13/L
2011. máj. 21. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!