Kit érdekelne egy magyar manga?
Egy pörgős, humoros fantasy - sci-fi sztoriról lenne szó, manga formában.
Szeretném felmérni az érdeklődést, hogy megtudjam, egyáltalán szenvedjek-e azzal, hogy megpróbálom kiadatni vagy adjam fel :P
Valakit érdekelne esetleg?
Engem érdekelne,nagy manga fan vagyok. :)
De persze ez függ a sztoritól,meg attól,hogy,hogyan rajzolsz.
Netán tudnál linkelni egy-két rajzot,amit Te készítettél? :D
ez tényleg nem lenne rossz őtlet esetleg vmi kis story előzetest...........:P
én is rajzolok egyenlőre persze csk tervek vannak de haladunk .:P
Én is rajzolok,most már lassan két éve talán,hogy komolyabban foglalkozok a rajzolással,és nekem is az a nagy álmom,hogy egyszer kiadják a művem! :)
Bár én nem kimondottan keleti stílusban rajzolok,nagyon szeretem a rajzfilmes,nyugati-képregényes elemeket is.
Én is azt tudom javasolni,mint amit már előttem leírtak:
Próbálkozz külföldi kiadóknál! Jó,persze könnyű ezt mondani(írni :P),de egy próbát mindenképp megér!
Remélhetőelg megtetszik valamelyiknek(mert ugye azt mondanom sem kell,hogy nem csak egyhez küldöd el majd(!)),és kiadja. Próbálkozhatsz magyar kiadóknál is,de M.o. sajnos kisebb esélyed van a publikálásra. :S
És ha lehet,beszélj fordítókkal(német,angol minimum,bár nem tudom,hogy németországban menyire van sikere a mangáknak,de,mint már mondtam,próba szerencse! :)),és úgy küldd el természetesen a műved. Én speciel beszélek eléggé jól angolul,meg pár barátom,ismerősöm is,van aki folyékonyan,anyanyelvi szinten,sőt horvátul,franciául,olaszulszóval nekem a fordítás nem probléma szerencsére. Meg az informatikai része sem,kezelni a Manga Studio-t,vagy netán a PhotoShopot. (Mert ugye azokat is használjuk... ;))
Engem személy szerintm érdekelne,bár ez függ a rajzolástól is,meg persze a történettől,és a stílustól.
Netán linkelnél pár képet(lehetőleg ne vázlatokat!),illetve a történet vázlatát,vagy vmi kedvcsinálót! :)
Én drukkolok,remélem kiadják! :D
Sok sikert,és sikerekben (xD) gazdag boldog új évet kívánok! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!