Kit érdekelne egy magyar manga?
Egy pörgős, humoros fantasy - sci-fi sztoriról lenne szó, manga formában.
Szeretném felmérni az érdeklődést, hogy megtudjam, egyáltalán szenvedjek-e azzal, hogy megpróbálom kiadatni vagy adjam fel :P
Valakit érdekelne esetleg?
Még mindig ott folytatom, de most utoljára, és fel is rakom a pontot az i-re.
Tehát, a manga mégis egy rajzolási stílus, ha nem az lenne, vajon miért lenne a Deviantart-on (és más művészfórumokon) külön anime/manga kategória?
on: A magical girl pedig jöhet, úgyis kevés van belőle hazai szintem
A 78%-os válaszoló nagyon okos, grat., megcsillogtathattad a tudásod, ügyes vagy:D
Engem érdekelne, viszont bevallom őszintén, hogy ha úgy jön össze pénzem, inkább megveszem a valódi japán mangát magyarra fordítva, mint egy magyar ember által készítettet. Ez így szörnyen hangzik, de ez az igazság, és szerintem sokan vannak így vele.
"nkább megveszem a valódi japán mangát magyarra fordítva, mint egy magyar ember által készítettet."
Akkor is, ha az illető legalább olyan jól rajzol, mint Kubo Tite, és a kivitelezés is kiváló? Csak azért nem megvenni valamit, mert nem az van szerzőnek-rajzolónak ráírva, hogy Kawabata Madoka, hanem Szabó Krisztina?
Én a kivitelezés, rajzolási stílus alapján szoktam dönteni.
Én bevállalós vagyok, a legnagyobb poén noname-eket venni.
A Ranma 1/2-őt is így ismertem meg, meg a Love*Com-ot is. (aztán rákerestem, megnéztem az animét, és megvettem magyarul is azt, ami nincs meg angulul)
Lehet, hogy most hülyeséget mondok, ne szóljatok le, de szerintem próbáld meg Japánban kiadatni. Jó, tudom, tudom, könnyű azt mondani, de ha találsz itthon egy ,,lelkes támogatót'' , akkor ő talán menedzselne téged külföldön is. :)
Ehhez nagyon nagy mázli kell, de drukkolok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!