Érdekelne valakit egy könyv ami egy médium csajról szól?
Ne haragudj, nem olvastam bele, most nincs sok időm, de engem kifejezetten érdekelne, megígérem, amint lehet, elolvasom :)
De engem egy olyan érdekelne, ahol a csaj először nm akar az lenni, elutasítja a dolgot, aztéán elfogadja:D
Hát, tök nehéz lenne leírni, ugyh inkább olvasd ezt:
ez a sorozat találati listája, itt megtalálod a részekhez tartozó leírásokat, az első legalul van... ha ebből nem látod, google a barátod:)
Amúgy simán el is olvashatod, mert a témából ítélve, tetszene is neked:)
előző vagyok.
Nos, elolvastam a második fejezetet. Megkérdezhetem hány éves vagy? A képedet nézve 13-14. (üvölts ha tévedek!!!! ) XD. Csak azért, hogy viszonyíthassak a kritika miatt. Szóval:
Tetszik a story, jó az elgondolás, bár az írói hangodon, a fogalmazásodon kissé kell még csiszolni.Nagyon pörögnek az események, de én, mint olvasó nem tudok annyira belehelyezkedni a történetbe, talán a részletek miatt. igen, kicsit több részlet kéne nekem, például beszéljen többet az apjával, ismerjem meg őt is, a lányt is, az érzéseit, képességeit. Ezt egy kicsit átugrottad, rögtön mentél akciózni (az alak a fák közt). Remélem még ezt kicsit ki fogod bontani, mert eddig idegennek tűnik a lány, a várhatólag hihetetlenül izgalmas és érdekes lénye, személyisége (elvégre médium) nem látszik. Kicsit csiszold a főhősödet.
persze lehet hogy ez a következő fejiben már ott lesz, hogy erről megbizonyosodjak, ugrok a harmadikra olvasni!
(bocs h ide írtam a köv. már az oldaladra megy!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!