Megveszitek azokat a könyveket, amiket elolvastok vagy kölcsönzitek, esetleg netről letöltitek?
Mindig megveszek minden könyvet, ami csak érdekel. Ha éppen nincs rá pénzem, vezetek egy listát róluk, és abból válogathatnak a családtagjaim ajándékozós ünnepekkor.
Lehet, hogy ez valami perverzió, de nagyon szeretem, hogy tele van a lakás könyvekkel. Mintha sok okos (vagy kevésbé okos, de érdekes) ember ücsörögne itt. :) Jó érzés kézbe venni őket, lapozni, még akkor is, ha a szakmám miatt néha elborzadok, micsoda „könyvszörnyeket” képesek létrehozni néha a kiadók.
Gyerekkoromban, mikor még nem volt pénzem, sokat kölcsönöztem könyvtárból persze. A szgépen olvasás idegen tőlem, nem érzem azt a meghittséget, mint mikor este egy kislámpánál ücsörögve olvasgatok. No és a szemem sem bírná…
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Én megveszem a könyveket amiket olvasok. Netről nem szokok olvasni. A helyi könyvtárban pedig nincs nagy választék. Én is szeretem, ha tele vannak a polcaim könyvekkel és én is mindig összeírom a rokonoknak, hogy milyen könyvet vegyenek ajándékba :)
Elégé öli a szemet a monitor, munka vagy szórakozás során!
Minden könyvet megveszek amely fölkelti érdeklődésemet ill
tudomásom van róla, hogy szeretteim között érdekel valakit.
AZ OLVASÁS EGY SZERTARTÁS SZERŰ TEVÉKENYSÉG KÖRNYEZET FÉNY HÁTTÉRZAJ POZÍCIÓ ÉS MINDEN OLYAN TÉNYEZŐ AMELY BIZTSÍTJA A TÖKÉLETES ÁTÉLÉS ÉLMÉNYÉT!!!!
Én mind hármat.Például a Twilight-saga-t megvettem(semmiképp se olvastam volna el máshogy).Csomó könyv van amit kikölcsönzök,mert érdekel,de pénzt nem adnék ki érte.(szerencsém van,mert nálunk nagyon jó a könyvtár,elég hamar megjönnek az ujdonságok).És amire nincs pénzem,de nagyon érdekel,és nincs meg a könyvtárban,azt letöltöm.
Egyébként nem szeretek számítógépen olvasni,pont azért amiért az előttem válaszoló sem.Nekem is szükségem van a könyvnek az összes élvezetére.Imádok a teraszon üldögélve,egy kávé mellett olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!