Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Megveszitek azokat a könyveket...

Megveszitek azokat a könyveket, amiket elolvastok vagy kölcsönzitek, esetleg netről letöltitek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 13:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
netről sosem olvasok könyvet,mert nekem kell az olvasás velejárója..(lapozgatás,a könyv a kézben stb)Amit kölcsön kapok,vagy könyvtári és úgy olvasom el azok közül csak azokat veszem meg ami nagyon tetszett.Egy jó könyvet mindig hajlandó vagyok megvenni..
2011. máj. 3. 13:24
 2/11 anonim ***** válasza:

Mindig megveszek minden könyvet, ami csak érdekel. Ha éppen nincs rá pénzem, vezetek egy listát róluk, és abból válogathatnak a családtagjaim ajándékozós ünnepekkor.

Lehet, hogy ez valami perverzió, de nagyon szeretem, hogy tele van a lakás könyvekkel. Mintha sok okos (vagy kevésbé okos, de érdekes) ember ücsörögne itt. :) Jó érzés kézbe venni őket, lapozni, még akkor is, ha a szakmám miatt néha elborzadok, micsoda „könyvszörnyeket” képesek létrehozni néha a kiadók.

Gyerekkoromban, mikor még nem volt pénzem, sokat kölcsönöztem könyvtárból persze. A szgépen olvasás idegen tőlem, nem érzem azt a meghittséget, mint mikor este egy kislámpánál ücsörögve olvasgatok. No és a szemem sem bírná…

2011. máj. 3. 13:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Bár megvehetném mindet! De sajnos nem engedhetem meg magamnak (pofátlanul drágák:S), így marad a könyvtár. Ha valami nagyon tetszik, azt azért igyekszem megvenni. Netről nem szeretek olvasni, de volt, amit máshogy nem tudtam megszerezni.
2011. máj. 4. 15:28
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

Én megveszem a könyveket amiket olvasok. Netről nem szokok olvasni. A helyi könyvtárban pedig nincs nagy választék. Én is szeretem, ha tele vannak a polcaim könyvekkel és én is mindig összeírom a rokonoknak, hogy milyen könyvet vegyenek ajándékba :)

2011. máj. 4. 19:49
 5/11 anonim válasza:
Ha csak tehetem megveszem őket. ÉN is odáig vagyok a könyvekért, és gyűlölök monitorról olvasni. A Monitorról olvasás olyan, mint az alkoholmentes sör: alkoholnak is meg üdítőnek is pocsék. Kis lakásunkban így itt csücsül a falon 700 könyv :). Remélem mire megöregszem lesz vagy 5000 :D
2011. máj. 5. 21:53
 6/11 glaslo1 ***** válasza:

Elégé öli a szemet a monitor, munka vagy szórakozás során!

Minden könyvet megveszek amely fölkelti érdeklődésemet ill

tudomásom van róla, hogy szeretteim között érdekel valakit.

AZ OLVASÁS EGY SZERTARTÁS SZERŰ TEVÉKENYSÉG KÖRNYEZET FÉNY HÁTTÉRZAJ POZÍCIÓ ÉS MINDEN OLYAN TÉNYEZŐ AMELY BIZTSÍTJA A TÖKÉLETES ÁTÉLÉS ÉLMÉNYÉT!!!!

2011. máj. 6. 08:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Én azokat veszem meg, ami nagyon tetszett, netről nem szoktam olvasni. Általában antikváriumból szoktam venni.
2011. máj. 6. 13:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem nincs pénzem megvenni az engem érdeklő könyveket, könyvtárba járni pedig az időkorlát és amiatt sem szeretnék, mert nem tudok vigyázni a könyvekre, így nekem a letöltés és mobilon/gépen olvasás válik be.
2011. máj. 14. 19:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Megveszem őket. Netről utálok sokat olvasni és kölcsönözni sem szeretek dolgokat.
2011. máj. 14. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Én mind hármat.Például a Twilight-saga-t megvettem(semmiképp se olvastam volna el máshogy).Csomó könyv van amit kikölcsönzök,mert érdekel,de pénzt nem adnék ki érte.(szerencsém van,mert nálunk nagyon jó a könyvtár,elég hamar megjönnek az ujdonságok).És amire nincs pénzem,de nagyon érdekel,és nincs meg a könyvtárban,azt letöltöm.

Egyébként nem szeretek számítógépen olvasni,pont azért amiért az előttem válaszoló sem.Nekem is szükségem van a könyvnek az összes élvezetére.Imádok a teraszon üldögélve,egy kávé mellett olvasni.

2011. máj. 14. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!