Melyik az a könyv, amin sírtatok?
Nekem a Hadd mondjam el! könyvben és filmben is nagyon megrázó volt, ez az egész megerőszakolós ááá... zokogtam. Egyébként a Harry Potter 4-5-6-7 végén is sírdogáltam, mert mindig meghalt valaki...
Nektek melyik volt a legsiratósabb könyv?
Kate Morton - Felszáll a köd
Harry Potteren és az Új holdon csak majdnem sirtam
P.S. I love you
Filmen és könyvön is. Illetve azok a Harry Potter kötetek, amikben meghalt valaki... szóval kb. 4-5-6-7.
Vörös és Fekete, és Az aranyember. :D Ez a kettő kötelező ugyan, és bazi hosszú, viszont engem nagyon megfogtak könyvben, filmet nem láttam.
Kifejezetten a legsiratósabb nem tudom. Amúgy még biztos akad pár, de most ezek jutottak eszembe. Alkonyat könyvsorozatot én is szeretem, olvastam, de nem sírtam rajtuk.
Natascha Kampusch-3096 nap
Olyan szinten, hogy semmit nem láttam a könnyeimtől.. komolyan szerintem életemben nem sírtam annyit mint azon a könyvön...
13/L
Celia Rees:Vágyak évadja.Őszinte szerelem a fiú részéről,és átverés a lány részéről,nagyon jó történetbe foglalva.Nem is a fiú csalódásán,hanem inkább a sorsszerűségén sírtam.
Vámpírakadémia 3:mikor Mason meghalt...ez is nagyon sorsszerű.:)
Utolsónak:
Nem a Vámpírakadémia 2ben halt meg Manson? Mert én így emlékszem...
De lehet,hogy a kettőben...nem emlékszem már arra,hogy melyik kötetben mi történt,csak magát a történetet tudom:)
De ha a kettőben,akkor bocsánat:)
Igen,tudom mire gondolsz:)
Akkor viszont igazad van,és a 2.ben halt meg Mason:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!