Melyik az a könyv, amin sírtatok?
Nekem a Hadd mondjam el! könyvben és filmben is nagyon megrázó volt, ez az egész megerőszakolós ááá... zokogtam. Egyébként a Harry Potter 4-5-6-7 végén is sírdogáltam, mert mindig meghalt valaki...
Nektek melyik volt a legsiratósabb könyv?
Stephenie Meyer:A burok
Akárhányszor olvasom, mindig sírok...
Stephenie Meyer- A burok
Maggie Stiefvater- Shiver
Stephenie Meyer- New Moon/Újhold
Richelle Mead- Vámpírakadémia 3.
Most ezek jutottak eszembe, de talán volt még 1-2.
mikor a harry potterben *spoiler ha vki most kezdte el v vmiXD* meghalt a dobby akk talán
meg stephen king: cujo
Harry Potter egyes részein én is sírtam, de ennél azért jóval több könyv volt, csak nem emlékszem mindre... azt hiszem én még a Kincskereső Kisködmön végén is elhullajtottam pár könnycseppet, meg tudnak fogni az ilyen dolgok, érzékeny vagyok... :)))
Szóval elég sok volt, amin elérzékenyültem:)
Kivéve az alkonyatokat. Semmi megható nem volt bennük, sőt, egytől-egyig mind irritált, vontatott volt, az írójuknak semmi tehetsége az íráshoz:S
Shiver-Borzongás, nekem is. Valamint az Újholdban mikor azt hittem tényleg szakítottak.
Erin Hunter: Harcosok törzse 1.Hív a vadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!