A Gyűrűk Ura könyvek nem unalmasak?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 18:02
1/22 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy szeretsz-e olvasni , és hogy tetszenek-e az olyan jellegű könyvek :D
2/22 A kérdező kommentje:
Harry Pottert nagyon :) De azt hallottam, h az elsőnemtomhány oldal, nemtommiről szól xd
2011. ápr. 17. 18:05
3/22 anonim válasza:
Hát én olvastam már az első részt, és szinte a nagy semmi történik benne a filmhez képest :) De nekem nagyon tetszett!
4/22 anonim válasza:
Nekem mind a három kötet megvan,és elolvastam.Én nagyon szeretek olvasni,és sajnos azt kell hogy mondjam,hogy a könyv (főleg ami Göncz Árpád fordításában van) nagyon unalmas..Vannak benne olyan jelenetek amik a filmben még csak említés sincs róla..de nagyon sokszor már ott volta,hogy tovább lapozom úgy hogy átugrok pár részt vagy leteszem..Nem került a kedvenc könyveim csoportjába..
5/22 anonim válasza:
Én meg legalább háromszor elolvastam már, (ebből kétszer akkor, amikor nem volt még film), plusz angolul is elolvastam egyszer. Tehát ha engem kérdezel, nagyon jó könyv.
6/22 anonim válasza:
utolsó válaszoló, ROBI , te vagy az ?:D
8/22 anonim válasza:
De, nagyon is unalmas, és hosszú. Én nem ajánlom, pedig szeretek olvasni.
9/22 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett és egyáltalán nem volt uncsi!:) Én is már 3szor olvastam! (Meg az előzményeit is: Szilmarilok, Babó)
10/22 anonim válasza:
Nagyon jók, mindenképp olvasd el őket, mert ma már az alapműveltségbe is beletartozik.
És nehogy azt hidd hogy unalmas! Azért mondhatják ezt rá, mert sok benne a leírás. De ez nagyon fontos, főleg azért, mert Tolkien világa igen jól felépített és sokrétegű. Azért is annyira hihető. Van történelme, földrajza, politikája, sok faj van benne, s ráadásul az olvasó talán a valaha volt legnagyobb háborúba csöppen bele. Hogy ezt el tudd képzelni, hogy ott legyél, szükség van a leírásokra. De ezek nem terjengősek,legalábbis szerintem. Olvasd el, nagyon jó.
16/L (csakhogy viszonyíthass a véleményhez XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!