Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 16 éves lánynak milyen jó...

16 éves lánynak milyen jó könyvet ajánlotok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 17:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. ekkor (16 évesen) olvastam Jonathan Stroud: A szamarkandi amulett, A gólem szeme, Ptolemaiosz kapuja (ez eg trilógia) és imádtam!
2011. ápr. 17. 19:30
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Igeeen, a Bartimaeus trilogia Jonathan Stroudtól kihagyhatatlan! Nagyon jó!
2011. ápr. 17. 20:10
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Harry Potter a legjobb
2011. ápr. 18. 22:00
 14/33 anonim válasza:
100%
Az ajánló érdeklődésedtől függhet:). Ha szereted a vámpíros könyveket-én nagyon:), akkor L.J. Smith: Vámpírnaplók vagy Meyer: Twilight. Klasszikus párti vagyok, tehát E. A. Poe bármelyik novellája. Aztán mind, Harry Potter könyvek. Ha lelkis vagy, lázadó, akkor Salinger Zabhegyezőjét ajánlom. Bár a fiúk jobb kedvelik, én mégis ajánlom J.R.R. Tolkien A gyűrűk ura c. regényt. És persze Shakespeare Rómeó és Júliáját vagy Vízkereszt vagy amit akartok vígjátékát. Magyarok közül bármelyik Szabó Magda neked való, de leginkább az Abigél. Ha igazi mélységekre vágysz, Dosztojevszkijtől A kamasz, illetve H. Hesse: Sziddhárta. Hirtelen ennyi:)
2011. ápr. 20. 11:31
 15/33 anonim válasza:
80%
Szabó Magda: Abigél :) minden korosztálynak!
2011. ápr. 20. 13:35
 16/33 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkit felpontoztam, még lehet írni akár könyveket, ha tudtok:)
2011. ápr. 20. 14:39
 17/33 glaslo1 ***** válasza:
68%

Hi!

---Szép asszonyok egy gazdag házban./ismeretlen kínai szerző/

---Kamasz korom legszebb nyara.

---Akik nyáron is fáznak.

---Káma sutra.

---Illatos kert.

---A talizmán.

---Addig élj amíg élni tudsz.

---Rómeó & Júlia.

---Sissy./1-6/remekmű!

---Kis herceg./még napjainkban is igen tanúságos!/

2011. ápr. 21. 08:17
 18/33 anonim válasza:
100%

Szia

Ha nevetni akarsz, Vavyan Fable összes könyve.

Ajánlom első nekifutásra a Mesemaratont.

A címe ne tévesszen meg :)

2011. ápr. 21. 08:46
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy humoros kis könyv:

Claire Lopu - Amikor életemben először.

Nekem nagyon tetszett. Egy kamasz lány első eseményei az életében humorosan leírva... például első buli, első szőrtelenítés stb...

2011. ápr. 21. 08:47
 20/33 anonim válasza:
74%
Jane Austen-től nagyon sok mindent ÉS! ha még nem olvastad: Szilvási Lajos: Egymás szemében ("... voltaképpen két napló, két tizenhét éves diák – Attila és Tamara – naplója. Élmények és reflexiók, amelyeket a XX. század negyedik negyedének küszöbén 1975 nyarán vetnek papírra mindketten, önkéntelenül – s ezért őszintén – vallva arról, milyenek a szemükben a világ...")
2011. ápr. 21. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!