Milyen jó könyvet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szeretek olvasni, de már elfogytak. Valami jó kis krimi vagy horror ill. regény
14/F
2011. ápr. 14. 17:03
1/11 anonim válasza:
Nem krimi/horror, hanem egy csodálatos fantasy regény. Nem olyan fantasy mint pl. a Gyűrűk Ura, teljesen más kategória, de zseniális. A főszereplő beszólásai pedig haláliak. Mindenképp olvasd el!!!
Johathan Stroud- A szamarkandi amulett
A gólem szeme
Ptolemaiosz kapuja
2/11 anonim válasza:
Szia! Ez egy igen örömteli hír, hogy szeretsz olvasni!!!! Amit nagyon ajánlok a figyelmedbe: MARLO MORGAN: VIDD HÍRÉT AZ IGAZAKNAK! Én nem szeretek annyira olvasni, de ezt a könyvet nem tudtam letenni! Fantasztikus olvasmány és nem utolsó sorban igaz történet!
3/11 anonim válasza:
hú, az előzővel egyetértek, a Vidd hírét az Igazaknak egy óriási könyv, jó tudni, hogy vannak még, akik ennyire szeretik :D 22/L
4/11 anonim válasza:
John Ajvide Lindqvist - Hivj be!
Monika Feth - Eperszedő
Tara Moss - Fétis
Sebastian Fitzek - A terépia
Mikael Ollivier - Vértstvérek
5/11 anonim válasza:
nem akarok kötekedni, de a Hívj be! elég kemény. Én nem 14 évesen olvasnám el. Nem vagyok finnyás, 15 voltam mikor olvastam és borzalmasan megrázott. egy hétig depressziós voltam tőle.
6/11 anonim válasza:
a Hívj be! még filmben is elég kemény, pedig 20 vagy 21 évesen láttam, bár nem is szeretem annyira a horrort, azt én sem javasolom 14 évesen... :)
7/11 anonim válasza:
Diana Dorth: A hűtlen
Danielle Steel: Baleset
Darren Shan: Demonatat-sorozat
Stephen King könyvek...
8/11 anonim válasza:
Sebastian Fitzek - A terépia
ezt már írták elöttem, de nagyon ajánlom, én nem bírtam letenni, az egyik legjobb pszichothriller szerintem :D
16L
9/11 anonim válasza:
Stephen Kingtől A Ragyogás, ha nem volt még meg, alap...
10/11 anonim válasza:
Stephen King:Az I-II Szerintem ez nagyon jó könyve King-nek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!