Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miről szól a vámpírnaplók 4...

Miről szól a vámpírnaplók 4 könyv?

Figyelt kérdés
valaki le tudná írni részletesen, mi történt a szereplőkkel egészen a könyv végéig, vagy tudna linkelni olyan oldalt, ahol összefoglalják?
2011. febr. 27. 02:24
 1/5 anonim ***** válasza:
olvasd el ,aztán megtudod:D
2011. febr. 27. 08:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy vámpír szerelmes lesz egy tinilányba, aztán jönnek a gonosz vámpírok, de a jó vámpírfiú legyőzi őket, de sokkal könnyebben megtehetné ha a gyűrűje segítségével, amivel ki tud menni a napra, nappal megkarózná a többi vérszopót. A húgom folyton erről áradozik, ilyen izgalmas, és bonyolult a sztori :D
2011. febr. 27. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem fogom nagyon részletezni.

Szóval....a 3.rész végén meghal Elena.A többiek élik az életüket tovább.Stefan és Damon elköltöztek Olaszországba.

Boni sokat álmodik Elenával,ezért tartanak egy megidézést(az egyik lány szülinapi buliján összejönnek,ott találják ki,h.ez mekkora buli lenne).Csak hogy Elenának mondanivalója van,történetesen az,hogy hatalmas veszéjben van a város.Közeleg valami,v.valaki,akit ő nem tud megállítani,őt is fogva tartja ott fönt.Igézzék meg Stefánt,jöjjön gyorsan.Jön vele együtt a tesója is.

Innentől bonyolult egy kicsit.

Lassan kiderítik ki az aki fenyegetei a várost és közös erővel kinyiffantják.Elena besegít valami varázslattal.

És a végére még valahogy Elena is visszatér.Bár azt nemtom hogy.

KB:ennyi.....szerintem a 4 közül ez a rész volt a leg izgibb.A többi elég uncsi volt,fúúúú az első résznél le akartam rakni....csak hát hajtoot a kiváncsiság.

Azt mondom,még jó,hogy nem követték pontosan a könyvet a sorozat megcsinálásakor.Borzasztó lett volna.

Rem.tudtam segíteni?!

2011. febr. 28. 08:53
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a segítséget...

még az érdekelne, elena miként tért vissza?

vámpírként?

emberként?

2011. márc. 5. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés......erre nem tér ki az írónő,szóval,nem tudom.Gondolom az 5.részben kiderül.Még én sem olvastam.
2011. márc. 9. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!