Mennyit és mikor szoktál tévézni illetve olvasni?
Nekem 1 gyerkőcöm van, de ugyanazt elmondhatom, amit írtál, azaz félszemmel nézem a tv-t este, és ilyentájt szoktam nekikezdeni olvasni...de én itthon élek
Most megyek is olvasni :-)
Köszönöm a választ.
Tévé: híradó este, meg hetente 1x munkahelyen vagyok este, olyankor 1 film.
Könyv: Napi 2,5 órát utazom vonattal, ebből 1,5-öt olvasok.
TV: Nem szoktam, illetve csak nagyon ritkán.
Minden nap kb 1 órát olvasok, van amikor többet, van amikor kevesebbet.
16/L
Tévét csupán este nézek, akkor is csak a Jóban Rosszban című napi sorozatot, hétfőnként meg az NCIS-t. Szerencsémre most kezdődik 'A királyi ház titka', úgyhogy még egy amit nézhetek. Ha van időm, általában gépezek, mert a sok latin-amerikai sorozat annyira nem köt le, a VV-tól meg feláll a szőr a hátamon.
Olvasni gyakran szoktam, most is áll 7 könyv a polcomon. Persze fanfictionok is vannak a listámon, ezek általában internetes honlapokon tündökölnek. Ha olvasok, akkor addig teszem, amíg meg nem unom, de 1-2 óránál nincs több, kis pihi, aztán ha van kedvem megint olvasok.
17/L.
Nem igazán szoktam tévézni. Max. Comedy-t nézem néha. Ha valami érdekel, azt letöltöm (inkább filmeket nézek, de van pár sorozat is dvd-n).
Olvasni viszont rengeteget, mármint amennyire időm engedi. Van, hogy egyszerre 3-4 könyvet is olvasok, ha nincs pénzem megvenni egy könyvet, akkor telefonon.
Tévézni 2-3 órát szoktam, azt is félszemmel, olvasni hármat.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!