Ha befejeztél 1 könyvet, utánanézel, hogy milyen kritikák születtek róla, illetve a szerzőjének részletesebben?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 21:05
1/5 anonim válasza:
A kritikáknak nem, a szerzők közül pedig eddig csak egyre kerestem rá, az pedig a kedvenc íróm: Lőrincz L. László
2/5 MarySue válasza:
Igen, én szoktam! Bár a szerzőre már nem nagyon keresek rá, mert zsinórban a 7. Stephen King könyvemnél tartok, szóval nem mondanának róla semmi újat xD
A kritikák érdekelnek, mert mindig új nézőpontból láthatom a dolgokat.
3/5 anonim válasza:
Mielőtt elkezdem a könyvet utánanézek. Ha a szerzőt sem ismerem, neki is, de a könyvről mindenképpen nézek legalább egy, általam megbízhatónak vélt kritikát.
Ritkán olvasok előfeltevés nélkül könyvet, nem engedhetem meg maganak, hogy bármit levegyek a polcról és elolvassam. Ennyi pénzem nincs. :) (A könyvtárt meg nem egyedül használom.)
Utána már nagyon ritkán, csak akkor, ha súlyosan csalódtam (akár pozitívan, akár negatívan), mert akkor bizonyára egy nem megfelelő kritika alapján ítéltem.
4/5 anonim válasza:
Ha elolvastam már egyáltalán nem érdekelnek más kritikái. Ha tetszik a könyv akkor a szerzőre néha rákeresek milyen könyvei vannak még.
5/5 anonim válasza:
Én az előtt szoktam, ezekre rákeresni, mielőtt a könyvet elkezdem olvasni, mert ha nagyon rosszak a kritikák, nem olvasom el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!