Honnan tudnám megszerezni Hitler könyvét a Mein Kampf-ot?
Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 13:13
11/30 anonim válasza:
Vigyázz, mert sok az átírt hamisítvány!
14/30 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
15/30 anonim válasza:
SZóval menyi a posta kölcség a kuruc.info-n???
kerestem de nem találom nem egy egyszerű oldal:(
16/30 anonim válasza:
kuruc.info-n keresztül meg tudod rendelni. nem csak a Mein Kampf-ot, hanem sok más elhallgatott könyvet is amik csípik a ma hatalmon lévők szemét
17/30 anonim válasza:
a Gede testvérektől meg tudod szerezni, én is tőlük rendeltem [link]
18/30 anonim válasza:
Könyvbe nem biztos de ha szoktál torrentezni sok torrent oldalon fennvan magyarul PDF HTML vagy TXT kiterjesztésben.
19/30 anonim válasza:
Nekem van egy 1926-os német kiadásom.Még a nagyapámé volt aztán az apámé, most meg az enyém.Történelmi szempontból érdekesnek tartom de szerintem egy egybefolyt maszlag az egész.Szerintem nem éri meg megvenni.De ez magán vélemény csak...
20/30 anonim válasza:
kapja be hitler es az egesz naci bandaja(bocs a kifejezesert de sok dolgot hallottam rola es direkt irtam kis betuvel:p)es mer nem tudnal vmi normi olvasni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!