Honnan tudnám megszerezni a "Kérdezd meg Alizt" című könyvet?
Itt le tudod tölteni: [link]
Én olvastam, és látszik a könyvön, hogy nem valódi, és nem is annyira hihető... Ha elolvasod, megírod, te mit gondolsz róla?
Köszönöm szépen.
Tudomásom szerint sem valódi felturbóztak valamennyire egy 'egyszerű' történetet, úgy tudom egy 50éves mormon nő írta.
Ha elolvastam akkor mindenképp írok ide egy véleményt :)
Én is azt a linket akartam küldeni :D:D Amúgy tényleg látszik, hogy azért fel van kicsit dobva a történet. Elég szokatlan, hogy egy csaj háromszor elszökik a szüleitől, egy másik lánnyal lakik, meg rögtön megtalálja egy drogos nő ahol dolgozik, az első napon... Arra számíts, hogy a könyv első fele baromi unalmas lesz, nem történik semmi szinte, aztán amikor elmegy arra a bulira, ahol kipróbálja a kábítószert, onnantól beindul a történet. :) Jó kis sztori, én is nemsokára elolvasom újra!
15/L
Az is, ahogyan a szülei reagálnak arra, hogy elszökik, nincs otthon, stb. Meg azért vannak szereplők, akik rendesen el vannak túlozva, tehát inkább hasonlít a könyv egy meséhez, mint egy igaz történethez. De nem akarom elmondani, mik lesznek benne :D
első, 17/F
hát igen, eddig az eleje nem valami... hm... izgalmas. bár van pár vicces mondat, ami ha kicsit másképp is megfogalmazva az én régi-régi naplóimban is szerepel. mókás.
mindenkinek danke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!