Mi a véleményetek erről a "sorozatról"? (lent)
Szia! a nevedből következtetem, h te írtad. Nekem tetszik, mondjuk az elején bezavarodtam: "az első részben nem fiúról álmodott, itt meg a csaj arcát látja?" gondoltam, de aztán leesett, hogy egymást lájták. (gondolom)
tetszik, titokzatos, de egyben kicsit zavaros is. a 3. részben a lányról van szó? Hova ment, miért kell búcsúznia? Hol ébred, kikkel, és mit csinál ott?
Hirtelen ezeket kérdeztem meg magamtól, és tényleg érdekelnének a válaszok, homályosíts fel kérlek! :)
Am. grat, csak így tovább!
Szia! Őszinte leszek és a pozitívumokkal kezdek!:)
Szóval, szerintem jó sztori fog kikerekedni ebből, csak így tovább! Olvastam ehhez hasonlókat és érdekesnek hangzik. Az alapötlet jó.
DE! Jobban ki kéne dolgoznod, mert most olyan mintha vázlat szintjén lenne, ezeket a szálakat jobban ki kéne bontani, hogy meg tudjuk különböztetni a karaktereket, tudjuk hol vagyunk stb. mert az egyszeri olvasó számára a jó megfogalmazás fontos!!
Mellesleg nagyon rövidnek tartom a részeket, és nem sokszor frissíted, és ez kár.
Remélem nem sértettelek meg! Sok sikert a továbbiakban, majd még visszanézek!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!