Érdemes megvenni a Twilight (Alkonyat) című könyvet? Kb. miről szól a történet?
Mikor elolvastam az első könyvet, akkor 3 napig nem tértem magamhoz. Nagyon-nagyon jó volt, totál belevonta az érzelmeimet, képzeletemet. És annyira rossz volt, mert ugye érezhető volt, hogy nincs vége a sztorinak. Csak most, hogy kiolvastam az összeset, lett jobb. Helyrekerül minden. És mindezek ellenére előjegyeztettem a könyveket, mert el kell olvasnom őket úgy is.
H.
New Moon
Eclipse
Breaking Dawn
(Midnight Sun)
Nem akarom lefordítani őket, mert nem tudom, hogy fognak megjelenni magyar kiadásban. Ugye a New M. most jelenik meg a héten, az Eclipse októberben, a Breaking Dawn pedig jövő februárban.
Az utolsó kérdéses.
H.
Nekem megvan nyers fordításban az összes. Ha írsz e-mailt elküldöm.
Sajna nem lesz 5. kötet, mert abbahagyta az írónő. Az a könyv az első rész lett volna újra megírva, csak Edward szemszögéből.
H.
Szerintem érdemes..
egy vámpíros romantikus könyv...
nekem nagyon tetszett a további kötetit is megvettem és elolvastam bár ez nem divat a korombelieknél (15 vagyok)
Azóta már én is megvettem, és elolvastam. Nekem is nagyon tetszett. =) Egyébként miért ne lenne divat ? A tesóm 12 éves, és már vagy 3-szor elolvasta az összes kötetet, én meg 17 vok. Szal szerintem pont kb a két korosztály között a nagy sláger.De egy könyvet egyébként sem a divat miatt kell olvasni, hanem mert tetszik, és mondjuk szereted a könyveket. =)
Egyébként nálunk meg angolon ez lett a kötelező olvasmány is. ;) =)Persze angolul. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!