Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Irtam egy regényt, eléggé...

Yirayia kérdése:

Irtam egy regényt, eléggé fantáziadús de sürgősen ki szeretném adni, könyv formájában vagy film formájában. Kihez forduljak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%

Jujujj, szerintem ne próbálkozz vele, mert belebuknál!

Már csak azért is, mert a kérdésed szinte értelmezhetetlen a helyesírási- és az elírási hibák miatt.

2011. jan. 30. 22:20
 2/11 vurugya béla ***** válasza:

A kiadáshoz kell egy csomó pénz. Ha van pénzed, menj el pár nyomdába (ma már szinte minden sarkon van egy), mondd el, mit akarsz, kérj árajánlatot és kész.

Ha nincs pénzed, csak akkor adhatod ki, ha megtetszik egy "megfelelő" és befolyásos embernek, pl. könyvkiadónál.

Nekem elküldheted a könyvedet email-ben, ha nem ciki. Nem ígérem, hogy mindenképp elolvasom, csak akkor, ha tetszik. Viszont előbb vagy utóbb mindenképp írok róla véleményt neked, azt megígérem.

Ja: én nem se vagyok befolyásos, se gazdag, csak érdekel a könyved.

vrrrrr

2011. jan. 30. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért remélem, a könyvedben kicsit igényesebb a fogalmazás és a helyesírás... egyébiránt ajánlom ez a linket: [link]
2011. jan. 30. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:
73%

a második hozzászólóhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy attól, hogy elviszi egy nyomdába és a saját pénzén kinyomják neki, attól még nem fogják mondjuk könyvesboltban árulni, csak otthon lesz egy csomó példánya. a másik meg hogy egy normális nyomda, ahol kötnek is, több ezer példány alatt nem vállal könyvnyomtatást. ha 1-2 példányban szeretne valaki köttetni, akkor azt persze meg lehet tenni, de az is saját magának.

ha könyvesboltban szeretné valaki látni a könyvét, akkor először az kell hogy egy kiadó megvegye. azzal meg "házalni" kell. el kell küldeni csomó helyre, hátha az egyiknek megtetszik.

szerintem ha ilyen színvonalú a könyved, mint a kérdés, akkor esélyed sincs.....

2011. jan. 30. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:
57%

Film? Tudod, hogy az mennyibe kerülne? De nekem is elküldheted, ígérem, elolvasás után megsemmisítem - vagyis NEM terjesztem.

De könyvkiadás téren még ott a Podpress Kiadó, náluk is lehet érdeklődni. Meg egy csomó kevésbé neves könyvkiadó, akik fenn vannak a neten. Keress rájuk! De valóban, nagyrészt saját költség a kiadás is.

2011. jan. 31. 10:02
 6/11 A kérdező kommentje:

elöször is este volt azért irok helyesen.

2.EGYBŐL A HELYESÍRÁST KELL NÉZNI.

3.KÖSZÖNÖM AZOKNAK AKIK POZITIV VÁLASZOAT ADTAK.

2011. jan. 31. 14:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Nos, szerintem nem érdemes próbálkoznod. Sem a vérmérsékleted, sem a fogalmazási készséged nem a legmegfelelőbb ilyesfajta célokra.
2011. febr. 2. 19:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat hála az istennek ép ma kereset fel egy producer.Aki kételkedett bennem annak szívesen küldök madj ajándék jegyeket.
2011. febr. 2. 23:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

És majd csak úgy tök véletlenül rád talál egy producer, mi?

Kérlek, ne itt éld ki a feltűnési viszketegségedet.

2011. febr. 2. 23:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

XD Csak úgy ültél otthon a jótékony ismeretlenség homályában, és megcsörrent a telefon, Steven Spielberg volt a vonal túlsó végén, aki megérezte, h neked pont van egy ilyen sztorid, és felajánlotta, h Oscar- díjas produkciót csinál belőle. Hát hoogyne.

Szerintem

2011. febr. 3. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!