Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket ajánlotok...

Milyen könyveket ajánlotok egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
A "Hívj be! "-re gondoltam ,de nem tudod, hogy nem túlságosan e horror e, de bármiylen romantikus misztikus horroros jöhet amit a korombeliek ajánlanak:)
2011. jan. 27. 18:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Bret Easton Ellis: Holdpark

Bár lehet, hogy "megfeküdné a gyomrodat".

2011. febr. 20. 00:22
 12/18 anonim ***** válasza:

Jonathan Stroud: A szamarkandi amulett

A gólem szeme

Ptolemaiosz kapuja

Veszett jó könyvek, olvasd el őket mindenképp!

2011. febr. 20. 11:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Móricz Zsigmond: Árvácska

Szerintem nagyon megható és elgondolkoztató történet, biztosan tetszeni fog.

27/F

2011. febr. 20. 14:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Az Árvácskára én is gondoltam ár :)
2011. febr. 20. 16:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Jacqueline Wilson könyveket ajánlom, én ezeket olvastam a te korodban, nagyon jók!:)))

A Hívj be-t NE olvasd el, majd csak pár év múlva, ezt nyomatékosan ajánlom! Én is olvastam olyan könyvet gyerekként, amit csak tizenhat éven felülieknek ajánlottak, és komolyan, fizikailag rosszul voltam vagy két hónapig, és rettegtem otthon! Így, visszanézve elég nagy butaság volt, és az a könyv pont ilyen téma.

2011. febr. 20. 18:40
 16/18 anonim ***** válasza:

A hívj be tényleg rázós...

Nem vagyok egy finnyás gyomrú, de 15-évesen olvastam, és utána egy hétig depressziós voltam. Életemben először, és eddig utoljára. Jó könyv, de nagyon nehéz, és lelket próbáló. Szerintem a 16-os korhatár sem megfelelő...

2011. febr. 20. 18:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem a mai napig Nargaret Mitchell-Elfújta a szél a kedvencem. Szerintem gyönyörű történet, és nagyon szívhezszóló. Vagy tízszer elolvastam már, és egyszerűen nem tudom megunni ;)Mindenkinek ajánlom!
2011. febr. 28. 13:03
 18/18 anonim ***** válasza:
*margaret, elírtam :D
2011. febr. 28. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!