Hol lehet eladni olyan könyveket, amikre nekem semmi szükségem?
Imádom a könyveket, de volt néhány rossz vásárlásom, illetve kaptam olyan sztorikat amik abszolút nem fogtak meg és legfeljebb kínszenvedések árán tudtam végigrágni magam rajtuk, mert azért tudni akartam mi is a tartalmuk. Mindenkinek más az ízlése, így biztos találhatóak olyan emberek, akik kifejezetten örülnének a könyveknek csak én nem vagyok köztük. Számomra csak a helyet foglalják. Sajnos nem olyan fajták, amit túl nagy valószínűséggel megvennének az antikváriumok...
Pár konkrétum:
A neveletlen hercegnő naplója 1-9
Laura és Aventerra titkai
Olimposz lányai
Az álmodó könyvek városa
Bűvölet (a Tintaszív első kiadása, de nekem az is megvan, a kettő együtt pedig felesleges)
Szóval ilyesmiken szerintetek hogy lehet túladni?
pont ma olvastam olyan hirdetést aki iskola könyvtárának gyűjt könyveket
Szia!
Ha nem ragaszkodsz feltétlen az eladáshoz, hanem mondjuk cserében is gondolkodsz, érdemes szétnéznek pl. a moly.hu-n vagy a konyvkolonia.hu-n. Mindkettő könyvekkel foglalkozó oldal, ott lehet, hogy találsz olyanokat, akik szívesen megvennék vagy elcserélnek ezeket a könyveket. Szerintem egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!