Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen tanszereket vagy...

Milyen tanszereket vagy könyveket kell venni gimibe? Szükségem lesz szótárakra?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagy valószínűséggel, hacsak nem Waldorfba mész.

Például nem árt egy idegen nyelv-magyar, magyar-idegen nyelv szótárpát. Nem árt a helyesírási szabályzat (én már rég végeztem, de a mai napig használom). Hasznos egy értelmező kéziszótár és egy idegen szavak szótára.

Ezeken kívül a tankönyveid.

2011. aug. 25. 14:56
 2/6 anonim ***** válasza:
pontosan. ezen kívül számológép, függvénytáblázat, körző, egyenes vonalzó, derékszögű vonalzó, szögmérő, történelmi és földrajzi atlasz. 4 kockás füzet, 8-9 vonalas. ajánlom a kisalakút, mert sok órád lesz, és azok könnyebben elférnek. ha vizuális alkat vagy, akkor szerintem szerezz be néhány szövegkiemelőt is, az megkönnyíti a memorizálást ebben az esetben. ja, és sorvezető sem árt a különböző fogalmazásokhoz, verselemzésekhez.
2011. aug. 25. 15:13
 3/6 anonim válasza:
Persze hogy szükséged lesz. Egy saját kis laptop sem ártana. De helyesírási szótár, angol-, német-, meg mit tudjam milyen szótár is kell. És jó ha van hozzá cd.
2011. aug. 25. 15:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek , de ha olyan sok füzetem lesz , meg tankönyvem akkor nem hiszem ,hogy elbírom a táskát :D
2011. aug. 25. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyugi, el fogod bírni. :D

Még nem árt egy mappát beszerezni, sose tudni, mire lesz jó.

Valamint egy könyvtári olvasójegyet, mert gondolom, nem veszel meg minden kötelező vagy ajánlott olvasmányt. (Nem mellesleg egyes dolgozatokra való felkészülést megkönnyíti, ha szétnézel a témában, és nem csak a könyvet meg a füzetet használod. Bár tanára válogatja.)

2011. aug. 25. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
igen, muszáj lesz azt a 11-2 füzetet beszerezned, de egynap persze csak 6-7et kell vinni. amúgy ja, mappa is jól jön a kiosztott lapoknak. amúgy ez nem sok, majd 11.ben szólj valamit :)
2011. aug. 25. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!