Antikváriumba, ha odaviszek olyan könyveket, amikre nekem már nincs szükségem, akkor azt ingyen vagy pénzért veszik be? Hogyan működik ez?
Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 00:54
1/6 anonim válasza:
Ha adok-veszek antikvárium, akkor fizetnek érte. Nem sokat, de azért fizetnek, és ez a lényeg:D Már éltem ilyen lehetőséggel, nem is egyszer.
2/6 anonim válasza:
valami kis pénzt kapsz értük.Vagy párszáz vagy párezer forintot az értékük és ritkaságuk függvényében.
3/6 anonim válasza:
Sok antikvárium csak utólag fizet, tehát amikor ő is eladja. Költözéskor váltam meg így pár könyvtől, volt amiért 2 évvel később kaptam párszáz forintot, amikor már rég el is felejtettem, hogy beadtam. Meg kell adni telefonszámot és felhívnak.
4/6 anonim válasza:
Ha budapesti vagy, akkor elmondanám, hogy a Múzeum körúton található antikváriumok ott helyben kifizetnek, legtöbbet a Központi Antikvárium nevű koszfészek ad a könyvekért, továbbá az Opera Antikvárium (Hajós utca), a Király utcai antikvárium és a Ráth Mór A. és az Andrássy úton levő cég is rögtön fizet.
Ha nem budapesti vagy, akkor sajnos nem tudom :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem ne vidd antikváriumba, mert kész rablás amit művelnek!!! Ha nem sürgős dobd fel vaterára vagy teszveszre ésszerű áron, és akkor ott jobb pénzt kapsz értük
6/6 anonim válasza:
Amit én ajánlok, mert nekem nagyon bejött:
www.eladomakonyvem.hu
Eladni és venni is lehet.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!