Ajánlanátok nekem könyvet?
Figyelt kérdés
Két kedvenc kötetem Noah Gordon: Orvosdoktor és Ken Follett örök klasszikusa a Katedrális. Ezekhez hasonló, történélmi jellegű, ugyanakkor személyes sorsokról szóló könyvet keresnék. Előre is köszi a tippeket!2011. jan. 19. 13:38
1/5 anonim válasza:
Robert Merle: Mesterségem a halál (második VH-s, jó olvasmány)
Anna Seghers: A hetedik kereszt (második VH-s, nem olvastam végig, de talán akit érdekel...)
3/5 anonim válasza:
Kate Morton - Felszáll a köd
4/5 anonim válasza:
A Mesterségem a halál valóban kihagyhatatlan, aztán a Gabriel García Márquez - Szerelem kolera idején, vagy Remarque bármelyik műve... Esetleg Thomas Mann Varázshegye... - de amit én az általad felsoroltak után olvastam közvetlenül az a Jonh Flowes Lepkegyűjtője volt, nem történelmi, de hihetetlen jó...
5/5 anonim válasza:
A Mesterségem a halál című könyvet tényleg érdemes elolvasnod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!