Tényleg ezt mondta Rowling?
Figyelt kérdés
"Ezek a könyvek a gyermekeknek segítenek, hogy megértsék, hogy Istennek gyenge, idióta Fia egy olyan karikatúra, aki meg lesz alázva, amikor a tűzeső jön."2010. dec. 29. 21:02
1/10 anonim válasza:
Kizárt dolog. Már csak üzleti okokból sem.
2/10 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, rossz hatást gyakorolt volna a karrierjére.
3/10 anonim válasza:
hát, én is olvastam ezt az idézetet:S Nem tudom, igaz-e.
4/10 anonim válasza:
Akkor vagy nagyon ostoba, vagy részeg volt, amikor ezt mondta. Ilyet nyilvánosan nem mondhatott, nem is hiszem, hogy ilyesmi kimondása után nem szólították volna fel, hogy vonja vissza...Onnan lehet tudni, hogy nem mondta, hogy nem volt belőle egetverő botrány.
Gondolj arra, hogy ha valaki csak egy görbe pillantást vet az arabokra, már mindenki utcára vonul és tüntet, mert a szabad vallásgyakorlat ellensége az illető. Mi lenne, ha valóban ilyesmit mondott volna Rowling? Legalábbis az összes keresztény egyházak ejnye-bejnyét szóltak volna, emellett nem lehet csak úgy elmenni.
5/10 anonim válasza:
És nem is csak ejnye- bejnye lett volna a dologból; az egyház így sem rajong a Harry Potter könyvekért a mágia, stb. miatt, úgyhogy ebből tuti akkora botrány lett volna, mint a Da Vinci kódból.
6/10 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam, hogy nem igaz, mert hát nem hülye, hiszen ha tényleg így lett volna, akkor nagyon sokan nem olvasnák a könyvét, ergo nem vennék meg, szóval nincs bevétele. Amúgy II. János Pál szerette a Harry Potter könyveket :D
2010. dec. 31. 13:30
7/10 anonim válasza:
Meg annyira nem Rowling stílusa ez a fogalmazás.
8/10 anonim válasza:
Rowling nemhiszem ezt mondta volna, nem az a fajta, aki elég buta, hogy ilyet tegyen. Amúgy nemtudod, ki emlékszik, de a karrierje sosem gátolta abban, hogy elmondja a véleményét. Voltak ügyei, de ez azokhoz képest durva.
9/10 anonim válasza:
huh, én se hiszem, hogy ilyet mondott volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!