Aki olvasta már, mit gondol erről a Szent Johanna Gimi sorozatról? Szerintem atomjó! Nem?
Mindent irj le! Mit gondolsz Virágról, Reniről, Arnoldról, a tanárokról általában,Cortezról, Cortez és Viki kapcsolatáról,Kingáról, Edináról, az iskoláról, Reni szüleiről... Ilyenek... Légyszi ilyen részletességgel válaszoljatok, mint amit én fogok most!! :
Szerintem Virág aranyos a maga módján, az, hogy emós szinezi a történetet. Kiváncsi vagyok, mi lesz a negyedik részben, mikor ugye nem lesz emós. :)
Reni... Nem is tudom... Rám annyiban hasonlit, hogy lány és szeret olvasni. Na de hogy nem mer egy karkötőt odaadni a Corteznek )Valentin-hét, 2.rész), az már azért tényleg gáz. Van amikor tetszik a hozzáállása meg minden, de van mikor egy überlúzer... :S Szóval őrajta nem tudok kiigazodni. Mert bőg hogy akar a Cortezzel valami kapcsoltatot teremteni, de azon kivül, hogy vesz egy gördeszkát, amire egyszer rááll, megf egy gitárt, amit kétszer megpenget, semmit nem tesz ennek a dolognak az érdekében.
Arnold nagyon vicces, kár, hogy elmegy, pedig abban reménykedtem hogy majd ővele jön össze a Reni :):):)De az Arnoldnak annyira jó beszólásai vannak :):))
Kinga egy idegbeteg általában, de az tetszik, hogy mindig ő segit a Reninek, ha le van törve a Cortez miatt. :):)
Reni szülei... "No comment" :):)
Szerintem Cortez tök bunkó. Jó ahogy elképzelem, hogy barna haj, kék szem, meg minden az biztos helyes, de amúgy tök bunkó nemtom a Reni mit akar vele. :S
Cortez és Viki: Szerintem totál összeillenek, ha Viki ténylwg annyira szép, és én úgy meg is hagynám őket a gimi végéig, de szerintem ez nem gy lesz. :)
A Szent Johannába én is szivesen járnék, ha létezne és egyáltalán tudnék franciául :)
Edina egy akkora vicc, de olyan naiv meg butuska... :) Jókat lehet röhögni rajta, meg mikor ad a Corteznek egy "ájlávjús kutyát :)
Ennyi... Remélem a legvégén a sorozatnak visszajön az Arnold, és összejön a Renivel :)
Utolsó vagyok.
Egyébként nagyon nehezen szántam rá magam arra, hogy megvegyem a könyvet. Szeretek olvasni, viszont cím és leírás alapján egy qrvára unalmas könyvnek tűnt. Aztán (mivel mostanában nagyon keveset olvastam, és mintha kezdenék akadozva olvasni) elszántam magam, hogy veszek valamilyen könyvet, még akkor is, ha nem igazán nekem tetsző. A Szent Johanna Gimire esett a választásom, mert tudom, hogy nagyon népszerű könyv, viszont eddig sosem értettem, hogy miért az, azt gondoltam, hogy csak egy szokásos unalmas stéberes-iskolás-szerelmes történet, de miután elolvastam belőle az első fejezetet, rájöttem, hogy tévedtem, és azóta szinte megállás nélkül olvastam, nagyon tetszik!! :)
Huh, hát én is úgy voltam, mint a legutóbbi válaszoló. :) Aztán valahogy a kezembe akadt, és éppen nem vagyok túl jó passzban, elmerültem benne, hogy ne kelljen a saját életemmel törődnöm. A vége az lett, hogy másfél hét alatt tartok a 4. résznél, egész éjszaka, vagy hajnalig is olvasom. Hihetetlenül megfogott, csodálkoztam is, de aztán rájöttem.
Rájöttem, hogy Reni élete az én múltam. Ugyanezt csináltam, mikor szerelmes lettem, de majdnem pontosan ugyanígy. Így még inkább át tudtam érezni, milyen mikor összetörik a szíve Cortez miatt.. borzasztóan izgultam érte, még majd hogy nem sírtam is, mert anno én is ilyen fiúba szerettem bele, de sikerült is, 3 éve együtt vagyunk, viszont még élénken él bennem az összes csetlésem-botlásom, szóval én nagyon szurkolok értük.
Azért is kerestem rá a kérdésre, mert már nem bírtam tovább, hogy véleményt ne írjak, mert épp ott tartok a 4. könyvben, hogy Cortez a Valentin-napi koncertjükön puszit ad Reninek a színpadról. Én jobban elkezdtem izgulni, mint Reni. :)
Számomra ő, meg Cortez is pozitiv, de lehet, hogy saját történetem miatt. :)
Arnold nem ellenszenves, igazából tetszik a személyisége, csak nem akartam, hogy beleszeressen Renibe, mert megkavarhatja. Viszont ha barátok lennének csak, szerintem annál nem lehetne jobb, nagyon szép tud lenni egy ennyire szoros fiú-lány barátság, tapasztalat. :)
Virág egész jó karakter, a Dorian-os korszaka kivételével, bár akkor meg Renit nem csókolta volna meg Cortez, ami szerintem hihetetlenül jó történés volt. :)
Kinga először bosszantott, de megkedveltem, csak segíthetne már picit többet Reniéknek. :)
Szóval, nem hittem volna, hogy fogok találni egy ilyen jó könyvet, mert már régóta ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkező könyvet kerestem (első szerelem, vívódás stb.), jólesik a léleknek egy ilyet olvasni, szerintem. Alig várom, hogy megtudjam mi lesz Reniékkel pontosan. :)
Egy baja van csak, hogy mellette nem tudok tanulni, pedig egyetemre járok. :D 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!