Aki olvasta már, mit gondol erről a Szent Johanna Gimi sorozatról? Szerintem atomjó! Nem?
Mindent irj le! Mit gondolsz Virágról, Reniről, Arnoldról, a tanárokról általában,Cortezról, Cortez és Viki kapcsolatáról,Kingáról, Edináról, az iskoláról, Reni szüleiről... Ilyenek... Légyszi ilyen részletességgel válaszoljatok, mint amit én fogok most!! :
Szerintem Virág aranyos a maga módján, az, hogy emós szinezi a történetet. Kiváncsi vagyok, mi lesz a negyedik részben, mikor ugye nem lesz emós. :)
Reni... Nem is tudom... Rám annyiban hasonlit, hogy lány és szeret olvasni. Na de hogy nem mer egy karkötőt odaadni a Corteznek )Valentin-hét, 2.rész), az már azért tényleg gáz. Van amikor tetszik a hozzáállása meg minden, de van mikor egy überlúzer... :S Szóval őrajta nem tudok kiigazodni. Mert bőg hogy akar a Cortezzel valami kapcsoltatot teremteni, de azon kivül, hogy vesz egy gördeszkát, amire egyszer rááll, megf egy gitárt, amit kétszer megpenget, semmit nem tesz ennek a dolognak az érdekében.
Arnold nagyon vicces, kár, hogy elmegy, pedig abban reménykedtem hogy majd ővele jön össze a Reni :):):)De az Arnoldnak annyira jó beszólásai vannak :):))
Kinga egy idegbeteg általában, de az tetszik, hogy mindig ő segit a Reninek, ha le van törve a Cortez miatt. :):)
Reni szülei... "No comment" :):)
Szerintem Cortez tök bunkó. Jó ahogy elképzelem, hogy barna haj, kék szem, meg minden az biztos helyes, de amúgy tök bunkó nemtom a Reni mit akar vele. :S
Cortez és Viki: Szerintem totál összeillenek, ha Viki ténylwg annyira szép, és én úgy meg is hagynám őket a gimi végéig, de szerintem ez nem gy lesz. :)
A Szent Johannába én is szivesen járnék, ha létezne és egyáltalán tudnék franciául :)
Edina egy akkora vicc, de olyan naiv meg butuska... :) Jókat lehet röhögni rajta, meg mikor ad a Corteznek egy "ájlávjús kutyát :)
Ennyi... Remélem a legvégén a sorozatnak visszajön az Arnold, és összejön a Renivel :)
Na véééégre egy normális válaszoló. :)
Én egyébként 11 vagyok, anyukám 37, a barátnője 40 úgyhogy tényleg nem egy korosztály. Tervezed elolvqasni a harmadik részt, vagy elmondjam mi történik benne?
Szerintem hagyd hogy elolvassa!
Én Renit is imádom, és azért el tudom képzelni, hogy nem adja oda, csak az nem tetszett annyira hogy vetetett egy gördeszkát, mert Cortez deszkázik, vett egy gitárt mert Cortez gitározik...
Virág is kedvenc, aranyos
Cortez menő meg minden de néha annyira nem szimpi...Amúgy volt olyan rész amikor nekem is kedvem lett volna telerajzolni egy lapot szivecskékkel meg cortez nevével.(Amúgy sztem szerelmes Renibe)
Arnold tök jó fej és sztem ő is szerelmmes, és jó lenne ha Reni vele jönne össze mert az nem csak ilyen diákszerelem lenne az biztos:)
Viki engem nagyon iritál(hát igen, nem a menőkhöz tartozom annyira a suliban, szal egyetértek Renivell, hogy nem jó ha azért menő vki mert mást lejáraat:S
És az első válaszolóknak mondom hogy látatlanban ne húzzanak le egy könyvet se még akkor sem ha tényleg 11 éveseknek való(Nem a Szent Johanna Gimi) mert azért nehogy azt várrd egy 11 évestől hogy valami unalmas felnőttregényt olvasson.Azt ne mond hogy nem voltál 11 éves...Ha meg nem voltál akkor ne szólj be.Am a SzJG tényleg nem csak 11-12 éveseknekk való, hanem akár 16ig simán el tudom képzelni hogy ezt olvasom,utána meg még nem tudom milyen leszek, de valszeg akkor is tetszeni fog.
OFF: Amúgy most komolyan mért mondják mindig azt hjogy "ahogy nézem nem lehetsz több 11-12 évessnél"...?Igen és akkor mi van?Ez most így felmerült bennem...:)
13/L
oké, 15 l vok, időközben elolvastam a 3-at is :)
Nekem tetszett, és Arnold szerintem is szerelmes Renibe, vagy legalábbis ott van vmi hasonló szál... És szerintem nagyon izgalmas volt, amit nem értek, hiszen semmi extra nem történt, de akkor is lekötött :) Viszont Cortez jelleme nagyon hideg-meleg, oké, hogy odáig van Reniért (mint mindenki, szal ez egy kicsit sok, szerintem, egy ilyen lánynál már a két ember is) és megcsókolja meg minden, de közben gyáva otthagyni Vikit és Renivel járni, szal...
Virág és a Dorián szál nagyon nem tetszett, erőltetett volt, ahogy lépésről lépésre leírta.
Viszont Reni egyre idegesítőbb. Ki bírna egy olyan osztálytársat, aki hétfő reggel fél nyolckor azzal köszönt mindenkit, h "kész van a kémiaházi"? Borzasztó :S
Ind1, azért tetszett... Megvenni nem fogom a következőket- br az eddigieket is kölcsönkaptam-, de talán elolvasom. És én is sajnálom, Arnold elmegy.
SZia!!
Én is kiolvastam a 1-2-3 részét és holnap veszem meg a 4. részét :D
Nekem Reni viselkedése egy tipikus könyvmoly lány viselkedés, esetlenke meg társai.. :D
Nem hiszem el, hogy a fantáziája rajz téren ennyire "kicsi" :D
Arnold, őt birom, de lehetne több Arnis rész is a könyvben.
Cortez viselkedésével vannak gondok, de ha kibontakozna Renivel , akkor biztos hogy sokkal jobban összeillenének.
Kinga beszólásait nagyon szeretem :D
Virág végre nem lesz emo, nem tetszett amit a 3. könyveb csinált.
Ricsit,Dave-et ,Zsákot és Zsoltit nagyon birom :D szerepelhetnének többet, Gáborról és a kockákról mégnincs nagy vélemény, csak annyi, hogy viszahúzódnak, nem tudni róluk sokat!
A legjobb!!!!!!!! Imádom!
Sajna a 4et még nem olvastam ballagásra szeretném megvenni könyvtárban nincs benn :(
Én meg remélem Cortezzel jön össze
14/L
Hát én 26/N vagyok, és bevallom, én is szeretem ezt a sorozatot. :) Én tegnap olvastam ki a 3.-at, valami hihetetlen, hogy mennyire olvastatja magát. :) Lehet, hogy a célközönség a 12 évesek, de szerintem idősebbeket is simán leköt, annyira olvastatja magát.
Na és akkor jöjjenek a vélemények.
Reni: Gimis koromban én is ilyesmi voltam, azzal a különbséggel, hogy Renit -- bár strébernek tartják -- szeretik az osztálytársai. Engem nem nagyon szerettek, mondjuk nem is utáltak, csak levegőnek néztek. Szóval nekem szimpatikus a főszereplő, könnyen tudtam vele azonosulni.
Virág: Kedves, de tényleg nagyon primitív. Nem is értem, egy olyan intelligens lány, mint a Reni, hogy barátkozhat vele, milyen témákról beszélhetnek egymással (tekintve, hogy Renit nem érdekli AFC Tomi meg Pete Wentz).
Arnold: Őt is nagyon kedvelem a 142-es vagy hányas IQ-jával. Nekem még nem fordult meg a fejemben, hogy összejöhetne Renivel, de most bogarat ültettetek a fülembe. Mondjuk jobban illene Renihez, mint a menő Cortez. Kár, hogy elmegy... De hátha visszajön egyszer?
Cortez: Nem értem, mit eszik rajta Reni, az a tipikus menő csávó. Mondjuk a 3. kötetben kicsit szimpatikusabb lett azért, mint az elején volt. De én alapból nem nagyon kedvelem az ennyire társaság középpontja embereket... Mondjuk azért szurkolok nekik, ha már Reni ennyire odavan érte.
Kinga: Ő az egyik legérdekesebb, legellentmondásosabb karakter, szerintem nagyon jól el lett találva!
Előző vagyok, most olvastam ki a 4.-et. Na, végre történt valami Cortezzel meg Renivel!
Sajnos Reni egyre kevésbé szimpatikus nekem. Nem tudom, valahogy olyan unalmas, stréber... és ahogy írta is egyik hozzászóló, milyen már az, hogy reggel ilyeneket kérdez, hogy: "Készültetek föciből?", meg: "Kész a kémiaházitok?". Igazából tök furcsának is találom, hogy Corteznek bejön. Meg azt is, hogy a Leventének is.
Cortez: hát ő néha szimpatikus, néha nem. Nem bírom azt, hogy ilyen hű de laza, hű de menő. Az a menő, hogy nem tanul irodalomból?
Arnold: na, őt még jobban megkedveltem, kár, hogy elmegy.
Kinga: nagyon szeretem a karakterét, és a Zsolti-szál is nagyon jó (bár a 3. kötet olvasásánál egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy gyanús már ez a nagy utálkozás köztük :)).
Reni: Igazából nekem annyira semleges
Cortez: Nekem ő akkor is szimpatikus, ha éppen bunkó, szerintem teljesen egyértelmű, hogy kedveli Renit. És volt olyan rész, hogy mikor megkérdezték , mit gondol a menőségéről. Ebben is bizonyosodik , hogy Cortezt nem viszi el a népszerűsége rossz irányba. Reni és Cortez , már rég járna ha Arnold nem lenne útban.
Arnold: Nekem inkább negatív véleményem van róla.Szerintem kihasználja Reni gyengéjét, a befolyásotolhasságot ( ezt a szót nem tudom jobban leírni) Szerintem önző, és próbálja magát beállítani jónak,Cortezt nagyon rossznak.Arnold Renit inkáb antiszociálissá teszi.
Virág: Nagyon aranyos :) Egy picit naív , butuska leány. Ő ilyen.Így kell őt szeretni.
Kinga:Szimpatikussá teszi a határozottsága .
Nekem az egész könyv tetszik, A többi szereplő is (most nem említettem őket). Ez a könyv sokkal jobb pár vámpíros badarságnál. Még van egy hozzáfűzni valóm : <3 Team Cortez <3
Én épp ma olvastam ki az 1. részét, nagyon tetszett, amint tehetem, szaladok és megveszem a többi részt. :)
Egyébként szerintem az, hogy Arnoldnak [az, hogy milyen kedves Renivel, meg súg neki, közben pedig elítéli azt, hogy valaki súg a másiknak] és Corteznek [utolsó msn beszélgetés] tetszik Reni, már az első részben is nyilvánvaló valamennyire, én sejtettem, most meg már tudom is, így, hogy utánaolvastam. Bár azt picit sajnálom, hogy most elkezdtem olvasni, hogy miről szól a könyv többi része, mert így tudom, hogy Reni és Cortez végül összejönnek. :S
Reniről azt gondolom, hogy elég unalmas karakter, egy szürke kisegér, akit észre sem lehet venni, és aztán még megvan azon sértődve, hogy Kinga népszerűtlennek titulálja [amiben egyébként totál igaza van, meg abban is, hogy 4 fajta diák létezik]. Reni szülei elég érdekesek, én szerintem agybajt kapnék tőlük.
Virág agyilag elég szőke.:DD
Arnold karaktere nagyon tetszik. Először, a késés miatt azt hittem, hogy rossz tanuló, meg ő is ilyen "cortezricsizsoltidave fél", de mikor elkezdett szövegelni, akkor rájöttem, hogy totál nem az. Nagyon tetszenek a beszólásai, ő szerintem a legérdekesebb mindenki közül. [nem tudtam, hogy elmegy, ezt nagyon sajnálom :S]
Cortez: Nekem nincs semmi unszimpatikus benne, valószínűleg, ha élő lenne, nekem is bejönne.:D
Kinga: Vele tudok talán a legjobban azonosulni, de ő túlságosan lekezelő másokkal.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!