Ajánlanátok nekem egy jó könyvet?
Tulajdonképpen bármilyen témában! Ami nektek tetszett, elgondolkoztatott vagy csak simán szórakoztatok rajta! Minél többet írtok annál jobb!
Az is jó lenne ha leírnátok pár mondatban hogy miről szólt és miért tetszett ha van időtök!
Dan Brown: Da Vinci kód(mert tényleg féltem, mikor félelmetes rész volt)
Danielle Steel: Gyalázat (romantikus, tragédiás, megrázó...)
Agatha Christi összes
Háy János novellái, regényei (kortárs író, humoros, jópofa)
Gaiman összes könyve, mert elvarázsol a stílusa, szeretem a fantasyt és eszméletlen történetei vannak.
Tolkien-Gyűrűk ura- alap mű, fantasy, (Aragorn :))
Christopher Moore-Biff evangéliuma, mert úgy röhögöm könnyesre magam, hogy közben néha még el is gondolkodom
Most a könyvtolvajt olvasom, irtó jó dráma. Amúgy ilyen szórakoztató könyv volt anno az Igazságos Kádár János. Nekem tetszett, tényleg jópofa:)
Egyéb kedvenceim: Wass Alberttől az Elvásik a veres csillag( ezt meg ennek az első részét olvastam csak Wasstól, de valami hatalmas humora van:D
Aztán szeretem Dan Brown könyveit, mert tök érdekes infók vannak benne, meg általában jó az alapsztori. Az Isteni formula is egy ilyesmi beállítottságú könyv. És Benedek Istvántól az Aranyketrec:)
Most nem írom le, miről szólnak. De amit a legjobban ajánlanék, az a Könyvtolvaj, íme: [link]
Da Vinci kód mesterien van megírva, de csak akkor olvasd, ha nem hagyod magad befolyásolni. A Könyvet általában sajnos történelmi regénynek titulálják, és azt állítják, h hiteles történelmi alapokon nyugszik- nos, utánaolvastam, jó pár helyen, és meg kell mondjam, ez nem igaz, a könyv abszolút a fantáziára épül. Viszont, ha képes vagy úg olvasni, hogy nem zavarnak az olyan feliratok, mint "a könyvben található titkos társaágok, stb, a valóságban is léteznek, pont úgy, ahogy az a könyvben le van írva", és képes vagy fikcióként olvasni, akkor tényleg lebilincselő olvasmány. Egy remek kitalált regény.
Ha viszont szórakozni akarsz, ajánlom Vavyan Fable könyveit (nekem a Mesemaraton a kedvencem, fennmaradtam miatta a buszon), És K.B. Rottring Heri Kókler sorozata is nagyon jó.
vámpírnaplók kötetek:izgalmas,van mikor sírsz rajta ,máskor meg ugrálsz örömödben.
twilight saga:egy vámpír beleszeret egy ember lányba,és jönnek a bonyodalmak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!