Fontos! Kémia!?
Sziasztok!
Most venném meg Villányi Attila kétszintű érettségi kémia könyvét+feladatgyűjteményét.
Arra lennék kívűncsi, hogy a különböző kiadások között, mennyi eltérés van?
Egy másik kérdés, hogy az ötösöm lesz kémiából könyv pontosan mit tartalmaz?
Egy kötetnek ez a kiegészítése, vagy ebben vannak feladatok, és mellé a megoldások is?
Ezek a dolgok nem nagyon világosak számomra.
A válaszokat előre köszönöm!
Sziia!
Nem hiszem, hogy a különböző kiadások között hű de sok különbség lenne.
Az ötös van kémiábólt én is most készülök megvenni, állítólag ajánlott:)
Nos, ebben feladatok vannak.
És a megoldásaik. Gondolom elég részletesen, mivel ha jól emlékszem, két megoldáskötet van az egy feladadtgyűjtemény mellé.
Na akkor ezt most még egyszer:)
A megoldások benne vannak, vagy az egy külön kötet még hozzá?
2 kötetről kérdeztél:)
A villányi féle kémiakönyv+feladatgyűjtemény megoldásait a kemavil.hu-ról tudod letölteni. Amúgy nincs hozzá.
Az ötösöm lesz kémiából c. kiadvány 1 feladatgyűjteményből+2 megoldáskötetből áll, ha jól emlékszem.
Az ötösöm lesz kémiából tényleg erősen ajánlott, de csak egy db megoldás kötet van hozzá legalábbis ahhoz, amit én vettem. lehet, hogy az enyém egy újabb kiadás. amúgy a megoldás nem elég részletes, amit megértek, hiszen 100 ezer oldalas lenne, de úgy nehéz rájönni a megoldásban levő dolgokra is, ha nem oldod meg az összes feladatot az elejétől, ugyanis nagyon sok a visszautalás. úgyhogy erősen ajánlott folyamatosan haladni a könyvben, ha nem akarsz elveszni.
a villányi tankönyv nekem nem a kedvencem, de sajnos jobb nincs a piacon... azzal meg az a baj, hogy magában a tankönyvben, ahonnan meg kellene tanulnod, a szerző kihagy részeket, így részben te írod a könyvet. de majd meglátod... ez lehet, hogy néhány embernek bejön, nekem idegesítő volt. amit nagyon ajánlok az a következő könyv: "Balázs Lórántné dr. - J. Balázs Katalin : KÉMIA ennyit kellene tudnod". 1900 Ft és nagyon jó, mert mindent összefoglal, az egyedüli rossz benne az a szerves kémia, mert az még a régi nevezéktan szerint van benne. arra meg jó lehet a villányi tk...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!