Mi a véleményetek Stephen King ről?
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 22:53
1/10 anonim válasza:
szerintem nem annyira jó, mint mondják... vagyis lehet, hogy még nem értem a rejtett mondanivalót...
A Tortúra mondjuk tetszett, de pl a Bilincsben-en azt hittem elalszok...
A fia szerintem izgalmasabbakat ír...
15L
3/10 anonim válasza:
Kedvenc íróm, én szeretem a könyveit, pont az én stílusomhoz való könyveket ír.Dean R. Koontz-nak is vannak Stephen Kinghez hasonló témájú könyvei, ha szereted S.K-t akkor olvass bele az övéibe is.
4/10 anonim válasza:
Bár egyetlen egy könyvet sem olvastam tőle, de a műveiről jó kis filmek készülnek, de vannak olyan történetek mint pl a Ragyogás, ami szerintem elég elmebajos.
De nem minden története ilyen pl A remény rabjai az kifejezetten jó vagy a Halálsoron.
5/10 anonim válasza:
Kedvenc íróm:)Hatalmas zseni,és hihetetlenül jól ír.Nem elsősorban a műfaja miatt,mint inkább szóhasználata,írásmódja miatt szeretem,de tény,hogy eddig még nem volt olyan könyve,ami ne tetszett volna.Sajnos,a filmadaptációk nagy része viszont meg sem közelíti a könyvet.
6/10 anonim válasza:
azis nagyon jó benne hogy nem tököl sok-sok oldalt a bevezetővel hanem minél előbb belecsap a közepébe:)
7/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon béna és gáz, nagy nem bírom, és ezeket a vámpíros-romantikus könyveket sem.Inkább maradok az értelmes regényeknél, amiknek van mondanialója.
8/10 anonim válasza:
pffff utolsó...nagyon is jó történetei vannak és nemértem hogy érted azt hogy nincs mondanivalója a regényeinek...mondj 1 példát olyan könyvre aminek "van mondanivalója"!
9/10 anonim válasza:
Ha King regényei,novellái,,bénák és gáz",akkor mi az,ami jónak számít?
10/10 anonim válasza:
A történetei izgalmasak, attol eltekintve hogy kicsit hosszú a bevezetés, de ez nem számit semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!