Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyek a Vámpírnaplók címu...

Melyek a Vámpírnaplók címu könyv részei? Vagyis melyek a trilógia kötetei?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 09:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Először is, ez nem egy trilógia. Azt hiszem, már a hatodik része fog megjelenni Amerikában.

Amúgy az első négy kötet címe. 1. Ébredés 2. Küzdelem 3. Harag/Tombolás (nem tudom mért, de két címmel is megjelent...) 4. Sötét szövetség

2010. dec. 4. 18:09
 2/7 A kérdező kommentje:

Értem, de a wikipedia angol weboldalán azt írja h trilogia.

Amugy kösz

2010. dec. 6. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Talán azért, mert az első 3 könyve a 90-es évek elején jelent meg, a többi meg a közelmúltban.

Én az írónő wikipedia oldalát néztem meg, ott az van, hogy 10db a Vámpírnaplókhoz tartozó könyv van.

2010. dec. 9. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne hidd el, mi van a Wikipédián. Ott mindenki Commentel, de nem is ellenőrzik. Amúgy a 3. címe Tombolás (az enyémnek legalábbis) de a Vöröspöttyös könyvek- szórólapján Harag a címe. LEhet, hogy lesz ötödik, de elvégre az ember el tudja képzelni, mivel Elena újra ember lett, Stefannal össszejönnek, és HappíAnd. Max Lisa ír még egy Epilógust, hogy kivel mi történik.
2010. dec. 17. 22:25
 5/7 adari ***** válasza:

az ötödik címe :leszáll az éj

am ha valakinek megvan magyarul,el tudná küldeni,lécci

luck99@citromail.hu

2010. dec. 24. 14:03
 6/7 anonim válasza:

a hatodik: a visszatérés árnyéklelkek

a hetedik:a visszatérés:Éjfél

é naggyon jók! én már kiolvastam a 7.-et is! :)

2012. febr. 28. 19:34
 7/7 anonim válasza:
és még van Stefan naplója is amiben elmondja az történetét!
2012. febr. 28. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!