Milyen könyvet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan szomorú-megható, kicsit romantikus (akár történelmi) regényekre lennék kíváncsi, amiket feltétlenül a szépirodalomba sorolnátok, és nagy hatással volt Rátok.2009. jan. 12. 17:47
1/3 anonim válasza:
Nekem az első számú kedvencem Szabó Magdától a Mózes egyhuszonkettő. Előljáróban csak annyit, hogy egy különös házasság története, mindenképp megéri elolvasni.
2/3 anonim válasza:
Gárdonyi Géza szinte bármelyik könyvét ide tudnám sorolni. Nagyon sok édes-keserű szerelmi szállal rendelkező műve van. Engem nagyon megragadott a Láthatatlan ember, nagyon szép, és izgalmas romantikus szempontból az Ida regénye, szomorkás-szép az Ábel és Eszter. Kedvenc magyar íróm, úgyhogy elfogult vagyok! :)
Az előttem szóló ajánlását pedig megerősíteném, A Mózes egyhuszonkettő tényleg csodálatos mű, rám is nagy hatással volt, bár nem éppen a romantikus énemre. Számomra inkább a generációk közötti "megnemértéseket" hozta közelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!