Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik lehet ez a könyv? Ex,...

Melyik lehet ez a könyv? Ex, sport, menedzser újratalálkozás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olvastam régebben egy konyvet amiben a csaj menedzserként dolgozik es új munkája során kiderül hogy az exének kell a menedzserének lennie. Egyetem alatt szakitottak a srác befutott lett. A srác sokáig tagadja hogy erez meg a lány orank es minden szivatos feladatot rabiz. A csaj azt hiszem kicsit ügyetlen volt pl el is rontott valamit mikor főznie kellett a srácnak. A borító talán egy srác meg egy lány alakja egymásnak háttal, közepen egy fa, es a csaj mintha karba tett kezzel lenne. Ez egy rajzolt borító tehát nem valós személyek vannak rajta. Nagyon köszi ha valaki esetleg ismeri es ennyiből rájön!

tegnap 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Sarah Adams - A szabálykönyv (The Rule Book, 2024).

[link]

Googled: book|novel+ex-boyfriend+manager+sports|sport

Aztán képekben kértem az eredményeket.

tegnap 21:53
 2/2 Ada13 ***** válasza:
igen ez a szabálykönyv annyira jó de az első része a sorozatnakn a csalóka szerelem szintén de sarah adams ha rómában jársz könyve is varázslatos ahogy a gyakorlat teszi a mester is
tegnap 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!