Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyi e-könyved van?

Mennyi e-könyved van?

Figyelt kérdés

Én gyűjtöm az e-könyveket. Már van 1000 darab.

És, lehet, hogy bután hangzik, de szeretném a magyar nyelven megjelent összes e-könyvet összegyűjteni. Nem megosztásra, hanem magamnak csak.

Ha van sok-sok e-könyved, és szeretnéd megosztani velem, akkor annak én nagyon örülnék. :)

tegnap 09:08
1 2
 1/11 Kedves Vezető ***** válasza:
56%
Micsoda lehetőség :)
tegnap 09:16
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Semennyi.

Papír alapú viszont több száz 🤷🏻‍♀️

tegnap 09:18
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
tegnap 09:33
 4/11 A kérdező kommentje:

#1-es: Igen! Ha ezt cinikusságból írtad, nekem akkor is nagy lehetőség!

#2-es: Nagyon ügyes! Szép könyvtárad van akkor! :)

Nekem sajnos nincs nagy helyem, és úgy néz ki, hogy 1 éven belül költözök falura.

#3-as: Köszi, ismerem a Mek oldalt. És jó ötletet adtál! Ott sok a szkennelt pdf, de azzal sincs gond. Hamar kijavítom őket. :)

tegnap 09:48
 5/11 anonim ***** válasza:
45%

Miért gondolod, hogy bárki majd ingyen osztogatja neked az ekönyveit? Az is ugyanúgy pénzbe kerül, mint a papíralapú könyvek.

A gagyi kalóz pdf meg nem ekönyv, ezt jó lenne észbe vésni egyszer és mindenkorra. Az csak a papír alapú könyv jobb-rosszabb minőségű digitalizálás.a

tegnap 11:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg, mivel gyűjtögető vagyok, így bármit leszedek, ami egy kicsit is érdekel, meg nyelvtanuláshoz is használok gyerek és ifjúsági műveket. Csak időt nem mellékeltek hozzájuk...
tegnap 11:01
 7/11 A kérdező kommentje:

#5-ös: igazad van. Nem gondolom. Én is sokat vásároltam meg.

És vannak gagyi epubok is, amik pdf-ből lettek átkonvertálva. A sok hozzá nem értő, azt gondolta, hogyha átkonvertálja, akkor már jó lesz.

Én tudom, ismerem, amiről írsz.

#6-os: Gratula! :)

No igen. Az idő sajnos mindig kevés.

tegnap 11:13
 8/11 anonim ***** válasza:
0
tegnap 11:53
 9/11 A kérdező kommentje:
#8-as: ez is egy válasz, köszönöm szépen. :)
tegnap 12:31
 10/11 anonim ***** válasza:
29%
#5 Te nagyon el vagy tájolódva, ha azt hiszed, hogy a kalózkönyvek csak pdf-ben elérhetők. Az én gyűjteményem mind epub-ban van, ami ugyanolyan könnyen (sőt, manapság már könnyebben) elérhető, mint a pdf-ek.
tegnap 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!