Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen Kindle-t ajánlanátok?

Milyen Kindle-t ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Egy ideje szeretnék venni egyet és most jobban belemásztam a témába, de nem tudok dönteni, és annyira nem is értek hozzá.

Fontos lenne, hogs legyen rajta olyan mód hogy olvasásnál fekete legyen a háttér (nem tudom mi a pontos neve) és esetleg a szín hőmérsékletét is lehessen változtatni, vagy legyen rajta valami szemkímélő mód. Ezek mellett meddig legyen érintőképernyős és nem hátrány az sem ha nem túl drága. Szerintetek melyiket vegyem? És honnan érdemes venni?

febr. 8. 10:56
 1/10 Kedves Vezető ***** válasza:
32%
Android, Moon reader+
febr. 8. 12:17
 2/10 Kedves Vezető ***** válasza:
32%
Ingyen megúszod, fekete háttérrel, stb, fasza könyvespolc menüje van, borítókkal.
febr. 8. 12:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Az lenne a lényeg, hogy ne telefonon olvassak...
febr. 9. 09:40
 4/10 Kedves Vezető ***** válasza:
15%
Most egy dedikált Kindkle mivel jobb mint egy tablet, ahol olyan könyves polcokat, hátteret , borítókat szerkeszthetsz, amilyen szimpatikus, csak kérdem ?
febr. 9. 09:50
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem azért akar a kérdező Kindle-t, mert az nem rontja a szemet, míg a tablet igen. De csak feltételezem. Az is lehet hogy az újabb típusok már rontják (nekem egy ősrégi van, és az állitólag nem rontja).
tegnapelőtt 13:36
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Kindle paperwhite. Neke nem a legújabb van, hanem az egyel korábbi (mikor kijött az új, akkor erre voltak nagy kedvezmények) .

Kedves Vezető, nekem miért kell kényszeresen beledumálni olyan dolgokba, amiket láthatóan nem értesz?

Nem a háttérkép miatt jobb a rendes ebook olvasó. Más a technológia, tehát sokkal kényelmesebb a szemnek, mert nem villog, hanem statikusan mutatja a képet. A monitorokon/telefonokon a szemre "ártalmas" dolog pont a gyors villogás.

Másrészt egy ebook olvasó, pont ez miatt nagyon kevés energiát fogyaszt. Az enyémen kb. 24 órát tudok olvasni (tehát effektíven használni, nem csak az asztalon lerakva állni) egy töltéssel.

tegnapelőtt 16:51
 7/10 Kedves Vezető ***** válasza:
12%

6, Válaszoltam.

Fordítva ülsz a lovon, Te jössz mindig alám.

Androidon koromfekete háttérrel, fehér betűkkel egyáltalán nem ártalmas, máskülönben romlott volna a szemem az elmúlt 10 évben.

Telefonon 2 napig is bírsz olvasni, attól függ milyen fényerővel használod.

Nem igazán jellemző a 24 óráig olvasás, szóval megint zagyvaságokkal jöttél, így 25-ben a Kindle olvasóval.

tegnapelőtt 17:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Színhőmérséklet változás a legújabb paperwhite-ban van (pw5), a régebbiekben még nincs.

Nekem 4-es van, azt is imádom, csak emiatt nem cseréltem le, de ha most vennék új kütyüt, akkor biztosan az 5-öst venném. :)

tegnap 00:43
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

Kedves Vezető, most akkor megkérlek arra, hogy értő olvasással menj végig megint azon, amit írtam. Szóval a gyengébbek kedvéért elismétlem.

Kezdjük ott, hogy ha butaságokat válaszolsz, akkor természetesen megmondom. Arra kérdésre, hogy "melyik Kindle-t vegyem meg?" az nem válasz, hogy olvasson telefonon.

Ha valaki jó olasz éttermet keres, akkor sem ajánlasz neki cukrászdát, mert te jobban szereted a sütit. Értelmetlen.

A másik. Tényekkel vitatkozol. Az e-ink kijelző márpedig arra lett kifejlesztve, hogy a papírhoz minél hasonlóbban hasson a szemedre. De nyilván jobban tudod, mint azok az emberek, akik feltalálták ezt a technológiát.

Iserek olyat, aki 30 éve dohányos és nem rákos. Tehát a dohányzás semmilyen hatással nincs a tüdőrák kialakulására? Vitatechnika nulla, leülhetsz.

És akkor most elérkezünk a legnagyobb blamádra, mert értve olvasni képtelen vagy: melyik csodatelefonon tudsz FOLYAMATOSAN olvasni 2 napig? Nem 2 nap lefolyása alatt olvasgatni valamit, hanem 48 óra tényleges olvasásra gondolok.

Csak mert érthetően elmondta, hogy 24 óra TÉNYLEGES CSESZETT OLVASÁSRA GONDOLOK. Nem 24 órára, aikor olvasgattam is kicsit. Tehát napi 1 óra olvasással kb. 24 napig nem töltöd fel, mert addig nem merül le. Ezt nem kell egy seggen ülve megtenni, de pont nem is ezt mondtam.

tegnap 07:44
 10/10 Kedves Vezető ***** válasza:
15%
A megszólítás jó volt, a gyengébbek kedvéért már nem késztetett a hisztid elolvasására, leírtuk a válaszunkat.
tegnap 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!