Miért zavarja az embereket ha valaki sokat olvas? Többi lent.
Sok könyves facebook csoportban vagyok tag, mert szeretem a véleményeket és ajánlásokat olvasni. Én nem posztolok, inkább csendes megfigyelő vagyok.
Most így az évvégével sokan írtak összegzést és azt, hogy ki hány könyvet olvasott el amit én pl szintén szívesen olvastam és válogattam magamnak össze jobbnál jobbnak tűnő könyvcímeket. A kommentszekció viszont valami brutális, sokan kiléptek a csoportokból emiatt és nem tudom megérteni az okát.
De pontosan mi hangzott el? Mert baromi hiányos a történet. Egy könyves csoportban nem fogják senkinek azt mondani, hogy fúj, sokal olvas, ez butaság.
Vagy direkt trollkodni léptek be emberek? Akkor meg miért nem lettek ők kidobva a csoportból?
Valami lényeges infó hiányzik.
Hát konkrétan ilyen kommentek voltak rosszindulatúan megfogalmazva kommentben:
- hogy van ennyi ideje meg pénze az embernek erre,
- biztos más tartja el így könnyű,
- nem verseny és minek olvas ennyit,
- aki kevesebbet olvas az jobban felfogja nem csak darálja,
-nincs élete.
+ Több poszt is született, hogy inkább kilép az adott illető mert senki “felvágására” nem kíváncsi.
Megtaláltam.
Egy ember lépett ki a csoportból, és öten kérdezték meg a 147 kommentbol, hogy miért versenyzik
1 meg megkérdezte normális stílusban mikor van ideje olvasni
Más nem volt .
6: pedig ez nem extrém sok.
Azt hittem, hogy ilyen 200-400 könyv mennyiségű válaszok voltak 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!