Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írtok logikántlanságokat a...

Írtok logikántlanságokat a Szent Johanna Gimi sorozatból?

Figyelt kérdés

nov. 28. 19:40
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%

Az tényleg nem annyira hiteles, hogy mindenki nagyon erős franciából nélkül.

És ha mindenkinek annyira megy miért nem tettek nyelvvizsgát már tizedikben? Vagy hamarabb?

dec. 2. 16:02
 12/20 anonim válasza:
0%
Ez egy kitalált történet. Én értem, hogy ki mit mond, de azért ha jobban belegondolunk akkor ez nem egy megtörtént, valós dolog. Ezt az írónő kitalálta úgy ahogy legjobban hasonlítana egy igazi gimihez, de mégis belevitt ilyen dolgokat mert ezek így érdekesebbek, mintha leírta volna valaki konkrét személynek az életét... Nekem ez a véleményem én imádom a sorozatot, vagy ötször olvastam már, emellett persze értem azt is amit már írtak, csak gondoltam ezt így mellékesen megjegyzem...:)
dec. 3. 06:28
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nem tanácsolták el Andrist és Robit? Borzasztó rendetlenek ez meg elvileg egy nívós iskola.

Jacques, hogy értheti az órákat, mikor nem tud magyarul perfektül?

Egy olyan, mint Cortez, kizárt hogy magyarországot válassza, az amerikai élet helyett. Hiszen ott több a lehetőség.

Nem hiszem el, hogy Gáborral soha semmi nem történik és, hogy csak egy kutyája van, nem hiszem, hogy unalmas személyiség legyen.

Nem hiszem, hogy virág ennyire sötét lenne a valóéletben, és ennyire gyerekes.

Valószínűtlen, hogy ennyire kevés lány jár abba az iskolába. Ennyi jutott eszembe, amit a többiek nem mondtak még el.

dec. 3. 17:06
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
12, igen, de itt most a kérdező nem a vélemyekre, hanem a logikátlanságokra kíváncsi.
dec. 4. 10:34
 15/20 anonim ***** válasza:
(6-os és 14-es voltam)
dec. 4. 10:34
 16/20 anonim ***** válasza:
*véleményekre
dec. 4. 10:35
 17/20 anonim ***** válasza:
57%

Nekem az nrm tetszink hogy a Rockkerek rossz szinben tünteti ffl, nem minden rockker olyan hanyag, szerintem Andris és Robj karaktere nagyon rosszul lett kiralàlva

Illetve Viki is, festett hajú stb. meg ilyen olyan amolyan de evvel sztereotipiákat állít fel az írónő az emberekben *a többit már leírták*

jan. 1. 21:03
 18/20 anonim válasza:
100%

Még eszembe jutott pár.

1. Corteznek minek kellett angolra bejárni az évek során helyette miért nem tanult más nyelvet, de ugyanez Jacques is, semmi ertelme nem volt franciaznia(teljesen hulyeseg visszagondolva,h egy anyanyelvi szinten beszelo francia 4 even keresztul es utolso evben emelt oraszamban tanulta) helyette magyarozhatott volna

2. Reni szuleinek a lanyuk kezelese:

Mindig a kezikonyvekhez nyulnak, az anyja ahhoz kepest, h meterologus nem rendelkezik sok eletbeli tudassal, ha Reni haza jon duhongve azt mondja, h, tudom, hogy most merges vagy es bevagnad az ajtot a legszivesebben,nyugodtan tedd meg, de reni mindig mondja,h nem csak ez meg az van es az anyja erre valaszul mondja,h ja jó…

3. Eleg sokszor elolvastam a konyvet,mert alapjaraton lekot, es jo tartalma van, de egyre jobban rajzolodik ki az elolvasasik utan reni benasaga, hogy a farsangokra sosem volt otlete stb, meg azert volt ido, amikor kingaval elmentek futni de akkor is a tesi orakat remalomkent irja le.

4. Reni nagyon bena rajzbol, ezt tudjuk. Ennek ellenere mindig kihuzza a gyufat, pl amikor kezmozdulatokat kell rajzolniuk es olvas 30 percet az oran. Azert nem hiszen h ne stresszelt volna jobban, es teljesen elfelejtkezett volna.

A maketthaz, illetve az osszes kiadott feladat Vladártól. Konkretan INGYEN otos szerzés. De nem, ok az utolso pillanatra hagyták es nem kertek segitseget viragektol, es viragek sem ajanlottak fel nekik, pedig ez tenyleg ingyen otos lett volna, meg mindig reni volt beallitva rajzon szarul, de sztem ricsi sem jeleskedett annyira, ha o sem tett hozza sokat a projektmunkakhoz.

5. Ricsi kemia erettsegije es a 4 ev kemiaja:

Egyszer sem volt sztem 5osnel rosszabb jegye

6. A tanorai csínyek, puskazasok:

Amikor Gondos orajan felhivtak egymast telefonon, es ugy irta le az irono, hogy mire megfordult gondos(kb 2 mp) akkorra az osszes telefon le volt nemitva(mi van ha valakinek a telefonja a taska aljan volt ami tobb ido elokeresni es kinyomni)

Meg a puskazasok

Keptelenseg, hogy reni akar 3 csoport feladatat is meg tudta irni, mert egyeltalan peldaul matekdoganal honnan latta az osszes szamot pontosan? Tudom, h nagyon bele megyek a reszletekbe de ezt furcsallottam es mindenkeppen meg akartam emliteni

7. Reni gorcsosen fuggott Corteztol: amikor kilencedikben a farsangon tancol edinaval(semmi mas nem tortenik), akkor haza ment es osszetort a szive, meg mennyi ejszakat sirt at alvatlanul.

8. Arnold karakterenek elcsufitasa: Azert virag is joban volt vele, meg rajzolt is neki sokat, szulinapkor felkoszontotte, de a gimi vegere mindenki mondta hogy csak reni volt joban vele, es virag is helyeselte.

9. Cortez es a viselkedese

Teljesen duzzogo, kisse bekepzelt, hamis jeleket kuldo meno fiu, aki tisztaban van, h mindenki oda meg vissza van erte, es nem hiszi el, h reni nem, mert vegig azt hiszi, h reni arnoldba szerelmes, de reni konkretan mindig bamulja meg kipirosodik, ha cortez hozzaszol, szoval elegge furcsa volt egy olyan szemely onbizalomhianyarol olvasni, akirol nem is gondoltam volna, mert latszolag mindene megvan

A valaszom vegere ez inkabb lett kritika mint a kerdesre adott valasz, de ezektol fuggetlenul nagyon szeretem a sorozatot, mert mindig megnevettetett es jo volt olvasni. Hosszu lett, amit irtam, koszonom, ha valaki elolvasta

jan. 16. 20:05
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezek jutottak az eszembe:

Reni nem kamaszodik. Nem lázad, nem beszél csúnyán... A szülei mégis úgy kezelik, mintha körözött bűnöző lenne, és minden egyes alkalommal, amikor Reni mérges vagy szomorú, a kamaszkezelő könyvekhez nyúlnak. Az anyukája a lánya problémáira szinte mindig közhelyekkel válaszol, (az idő mindent megold, stb.) pedig Reni elég szerencsétlen, és szüksége lenne valódi tanácsokra.

Reni a könyv szerint okos, mégis képtelen megérteni egészen egyszerű feladatokat rajzon. (Pl. Amikor Vladár azt mondja a feladat címeként, hogy "szeptember", Reni egy kilencest rajzol.)

Corteznek soha nem volt egy egyértelmű jele sem Reni felé, viszont ha Reni barátkozik egy fiúval, (szimplán barátkozik, semmi több) akkor hetekig szóba sem áll a lánnyal. Az bezzeg nem baj, ha ott lebzsel körülötte Móni és Edina, sőt, még barátnője is lett.

Hogy van tele folyton ennyi mindennel Reniék hűtője?

jan. 17. 08:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Még az is eszembe jutott, hogy Cortez miért ilyen iszonyat népszerű? Mármint értem, hogy jól néz ki, meg gazdag, de mást nem nagyon lehet elmondani róla. Egész nap kólát iszik, meg zenét hallgat. Humora sem olyan fergeteges, és ha elsüt egy közepes poént, mindenki fetreng a röhögéstől. Mégis mindenki (de tényleg mindenki, Arnoldon kívül) odavan érte. És szerintem Reni is intelligensebb annál, mint hogy megpillantson egy helyes fiút, és azután éveken át zokogjon utána...

(19 és 6 voltam)

ma 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!