Átmegy, de unalmas volt és nem tudtam átélni a problémát, csak bosszantott hogy minek él bárki olyan helyen, ahol nincs hely normálisan focizni egyet. 🤷♀️
nov. 14. 11:09
12/18 anonim válasza:
Egyébként olyan formában én sem tudtam elképzelni, mint ahogy az író szánta, lelki szemeim előtt egy jó nagy tágas telek jelent meg, akár egy vidéki fűrészüzem vagy tüzép telephelye. Az meg, hogy küzdöttek érte - hát mi is annyi kis hülyeségért képesek voltunk harcolni, például jól belakható bokrokért - nem mintha nem lett volna millió másik, hanem mert nekünk az a konkrét bokor kellett, meg a többieknek is, és kész. :D Tele ilyesmivel a gyerekkor, a gittegyletnek sem volt semmi értelme.
nov. 14. 11:22
13/18 anonim válasza:
Tolkien, Jókai, Wass Albert, Petőfi bármely műve. Tolkien és Jókai terjengős és unalmas, bármit szívesebben csináltam, mint azokat olvasni. Wass Albert túlértékelt és idegesít az Erdély-fétise. Petőfi meg egy öntelt p*cs volt, azokat sosem bírtam.
nov. 16. 10:17
14/18 anonim válasza:
Wass Albertet én csak azért nem említettem, mert szerintem nem tartozik a klasszikusok közé.
nov. 16. 13:56
15/18 anonim válasza:
Nem az a válaszoló vagyok, de én a téma kapcsán egyszerűen hülyének gondoltam a szereplőket. Mármint kvázi leszerveztem maguknak egy kis háborút valamiért, ami egy teljesen harmadik fél birtokában állt. Kicsit valahogy kielégítű is volt, mikor a bohóckodásuk után szembesültek azzal, hogy a tulaj teljesen átépítteti a területet.
nov. 16. 16:01
16/18 anonim válasza:
Anna Karenina, Pál utcai fiúk, Arany ember, Csongor és Tünde, Kisherceg, Szentivánéji álom, Vörös és fekete.
Kicsit kilóg a Faust és Dante-tól a Pokol...annyiféle érdekes kulturális utalás és szimbólum van ezekben, hogy ha értő és informatív elemzéseket lapozok mellé, tudnak érdekesek lenni, de önmagukban olvasva számomra élvezhetetlen.
nov. 17. 04:11
17/18 anonim válasza:
A kőszívű ember fiai, Csongor és Tünde, Üvöltő szelek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!