Melyik volt az a klasszikus, ami nem nyerte el a tetszéseket?
Átmegy, de unalmas volt és nem tudtam átélni a problémát, csak bosszantott hogy minek él bárki olyan helyen, ahol nincs hely normálisan focizni egyet. 🤷♀️
Nem az a válaszoló vagyok, de én a téma kapcsán egyszerűen hülyének gondoltam a szereplőket. Mármint kvázi leszerveztem maguknak egy kis háborút valamiért, ami egy teljesen harmadik fél birtokában állt. Kicsit valahogy kielégítű is volt, mikor a bohóckodásuk után szembesültek azzal, hogy a tulaj teljesen átépítteti a területet.
Anna Karenina, Pál utcai fiúk, Arany ember, Csongor és Tünde, Kisherceg, Szentivánéji álom, Vörös és fekete.
Kicsit kilóg a Faust és Dante-tól a Pokol...annyiféle érdekes kulturális utalás és szimbólum van ezekben, hogy ha értő és informatív elemzéseket lapozok mellé, tudnak érdekesek lenni, de önmagukban olvasva számomra élvezhetetlen.
"A kőszívű ember fiai, Csongor és Tünde"
fú, de utáltam ezeket én is
A Rómeó és Júlián kívül pl egyik kötelező olvasmányt sem szerettem.
Próbálkoztam de dögunalom mindegyik.
Egyébként imádok olvasni, de csak azt ami engem érdekel, és én valasztom, nem azt ami rám van erőszakolva. Ezért is örülök hogy már rég vége a sulis korszaknak. Azt olvasom amit akarok:)
Egyéb klasszikusokkal 1 éve próbálkozom csak. A Büszkeség és balítéletet imádtam, tetszett a Kreutzer szonáta Tolsztoj - tól és a Lady Chatterley szeretője, valamint az Üvöltő szelek és Az elfújta a szél is.
Jövőre is tervben van pár klasszikus.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!