Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 12 éves húgomnak keresek könyvet?

12 éves húgomnak keresek könyvet?

Figyelt kérdés

Nagyon szereti Leiner Laurát, meg az ilyen romantikus könyveket. (én mindent IS elolvasok,de azért olyan jó lenne olyan ami engem is leköt :D)

Szóval miket ajánlotok neki?

nov. 13. 20:38
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Én ennyi idősen Jacqueline Wilson könyveit szerettem nagyon. Ami romantikusabb témakörű, az a "lányok" sorozat, ez az első kötete: (azt hiszem 4 van összesen)

[link]

Ezt nem olvastam, de pont most jött szembe velem a hirdetése és Leiner Laurához hasonlítják:

[link]

nov. 13. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

Titokfölde sorozat (elég egyedi, én többször is olvastam- nem annyira romantikus, de én többször is elolvastam az évek alatt

"Csak barátok?"

nov. 13. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
Percy Jackson
nov. 13. 21:11
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Szabó Magda - Születésnap 💗 Klasszikus 📚🎂
nov. 13. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Leiner Laurát csak azért olvastam, hogy idézetekkel támasszam alá, mennyire borzalmas.

Szabó Magda, Jaqueline Wilson, Babay Bernadette. Molyon érdemes megnézni pl Cukormalacot olvasmánylistáját és értékeléseit is, neki könyvtárosként van némi ízlése.

nov. 13. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Hát, ha Laurától még nem olvasott, érdemes az új könyvét (Mindig történik valami a Deákban) beszerezni. Ha az már megvan, esetleg Harry Potter (ha nem olvasta és nincs meg)? Esetleg a moly.hu 'Molyok, segítsetek!' zónájába ird ki, hátha több segítséget tudnak adni (vegyes korosztály, nök-férfiak együtt válaszolhatnak)
nov. 14. 04:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha még nem olvasta, én Szabó Magdától az Abigélt ajánlom.

Szerintem te is élvezni fogod.

Ajánlom még Mondják meg Zsófikának c. könyvet.

nov. 14. 10:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi évesen én a Egy Zizi naplója könyveket olvastam és nagyon szerettem. :D A kiadónál (Könyvmolyképző) most nagyon jó akciók vannak, szóval akár még olcsóbban is be tudod azokat szerezni. :D
nov. 14. 12:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk kizarva könyvek is nagyon jók
nov. 14. 13:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Érdeklődik egyáltalán a húgod a szépirodalom iránt? Mert tök jó Szabó Magda, de egy átlag tininek aki eddig Leiner Lauráig jutott, szerintem max arra lenne jó, hogy elvegye a kedvét az olvasástól. Teljesen más szint. A Mondják meg Zsófikának meg semennyire nem romantikus, de cserébe legalább sokszor baromi szomorú.

Kérdező valami nyálromantikus, Leinerhez hasonló könnyed semmiséget szeretnél venni, vagy próbálkoznál kicsit komolyabb regényekkel is?

nov. 14. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!