12 éves húgomnak keresek könyvet?
Nagyon szereti Leiner Laurát, meg az ilyen romantikus könyveket. (én mindent IS elolvasok,de azért olyan jó lenne olyan ami engem is leköt :D)
Szóval miket ajánlotok neki?
Titokfölde sorozat (elég egyedi, én többször is olvastam- nem annyira romantikus, de én többször is elolvastam az évek alatt
"Csak barátok?"
Leiner Laurát csak azért olvastam, hogy idézetekkel támasszam alá, mennyire borzalmas.
Szabó Magda, Jaqueline Wilson, Babay Bernadette. Molyon érdemes megnézni pl Cukormalacot olvasmánylistáját és értékeléseit is, neki könyvtárosként van némi ízlése.
Ha még nem olvasta, én Szabó Magdától az Abigélt ajánlom.
Szerintem te is élvezni fogod.
Ajánlom még Mondják meg Zsófikának c. könyvet.
Érdeklődik egyáltalán a húgod a szépirodalom iránt? Mert tök jó Szabó Magda, de egy átlag tininek aki eddig Leiner Lauráig jutott, szerintem max arra lenne jó, hogy elvegye a kedvét az olvasástól. Teljesen más szint. A Mondják meg Zsófikának meg semennyire nem romantikus, de cserébe legalább sokszor baromi szomorú.
Kérdező valami nyálromantikus, Leinerhez hasonló könnyed semmiséget szeretnél venni, vagy próbálkoznál kicsit komolyabb regényekkel is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!